Рецепт Мексиканська закуска «Такос»
Содержание
Рецепт Мексиканська закуска «Такос»
Інгредієнти для «Мексиканська закуска» Такос «»:
тісто
Борошно пшеничне / Борошно — 500 г
Вода — 300 мл
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор — 1 ч. Л.
Приправа (прованські трави) — за смаком
начинка
Фарш м’ясний (свинячо-яловичий) — 400 г
Капуста пекінська — 1 вилок
Авокадо — 1 шт
Лайм — 1 шт
Кінза — 1 Пуч.
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Оцет — 1 ст. л.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Олія — 2 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 8
Рецепт «Мексиканська закуска» Такос «»:
- У просіяне борошно влити воду, додати сіль, цукор, прованські трави, замісити тісто.
Розділити тісто на 8 частин. Скачати з тіста кульки і загорнути кожну кульку в харчову плівку. - Покласти кульки в холодильник на 15 хвилин.
- За цей час можна приготувати начинку: обсмажити фарш на сковороді на рослинному маслі, посолити його і поперчити.
- Окремо змішати порізаний авокадо, нашатковану капусту, мариновану в оцті ріпчасту цибулю, додати сік 1 лайма, посолити, поперчити, додати нарізану кінзу, все перемішати.
- Дістати з холодильника тісто, розкачати з нього коржі покласти на них фарш і начинку, згорнути коржі навпіл і ще раз обсмажити з 2-х сторін. Страва готова, смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )