131 | 0
Раздел: Рецепти Свинини
Оцените статью:
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 голосов, в среднем: 0 из 5)

Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі

Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі

Інгредієнти для “Запечена свиняча грудинка в пряному соусі”:

Грудинка – 1 кг
Цибуля ріпчаста – 2 шт
Сік лимонний – 2 ст. л.
Часник – 3 зуб.
Томатна паста – 1 ст. л.
Кетчуп – 1 ст. л.
Цукор – 1 ст. л.
Оливкова олія – ​​3 ст. л.
Гірчиця – 1 ст. л.
Спеції (чебрець, паприка, коріандр, розмарин, мед, перець гострий, соус “Табаско”) – 2 ст. л.

Читайте также: Рецепт Говяжье рагу с зеленым горошком

Рецепт “Запечена свиняча грудинка в пряному соусі”:

  1. Цибуля, часник, гірчицю і оливкове масло перемелює в блендері. Сумішшю намазуємо вимиту грудинку і залишаємо на 1 годину в холодному місці.
  2. Для соусу змішуємо томатну пасту і кетчуп з усіма спеціями і медом. Перемішуємо до однорідної маси і не забуваємо посолити.
  3. Свинину звільняємо від маринаду, замотуємо в фольгу і відправляємо в духовку на 1,5-2 години, при температурі 180 градусів.
  4. Після закінчення цього часу дістаємо грудинку і розкриваємо фольгу. Тут, для утворення хрусткої скоринки, можна повернути м’ясо в духовку на 15 хвилин, без фольги
  5. Намазуємо м’ясо нашим соусом і повертаємо в духовку ще на 15 хвилин, при тій же температурі.
  6. Подавати можна з будь-яким гарніром, але так як блюдо дуже жирне, то краще подавати його зі свіжим салатом)
  Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»

Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі

Вы читаете статью Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі. Все материалы на сайте Ksenichka, а также и статья Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі - написаны с целью информационного обогащения и мы рады если Вам нравиться наш Журнал.

Отзывы к статье Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі