2789 Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі

Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі


Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі

Інгредієнти для «Запечена свиняча грудинка в пряному соусі»:

Грудинка — 1 кг
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Сік лимонний — 2 ст. л.
Часник — 3 зуб.
Томатна паста — 1 ст. л.
Кетчуп — 1 ст. л.
Цукор — 1 ст. л.
Оливкова олія — ​​3 ст. л.
Гірчиця — 1 ст. л.
Спеції (чебрець, паприка, коріандр, розмарин, мед, перець гострий, соус «Табаско») — 2 ст. л.

Читайте также: Рецепт Говяжье рагу с зеленым горошком

Рецепт «Запечена свиняча грудинка в пряному соусі»:

  1. Цибуля, часник, гірчицю і оливкове масло перемелює в блендері. Сумішшю намазуємо вимиту грудинку і залишаємо на 1 годину в холодному місці.
  2. Для соусу змішуємо томатну пасту і кетчуп з усіма спеціями і медом. Перемішуємо до однорідної маси і не забуваємо посолити.
  3. Свинину звільняємо від маринаду, замотуємо в фольгу і відправляємо в духовку на 1,5-2 години, при температурі 180 градусів.
  4. Після закінчення цього часу дістаємо грудинку і розкриваємо фольгу. Тут, для утворення хрусткої скоринки, можна повернути м’ясо в духовку на 15 хвилин, без фольги
  5. Намазуємо м’ясо нашим соусом і повертаємо в духовку ще на 15 хвилин, при тій же температурі.
  6. Подавати можна з будь-яким гарніром, але так як блюдо дуже жирне, то краще подавати його зі свіжим салатом)
Читайте ще:  Рецепт Печінка в кефірі "Червоне і Біле"
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top