Філе тріски з сиром і овочами
Содержание
Філе тріски з сиром і овочами
Інгредієнти для «Філе тріски з сиром і овочами»:
Тріска (Філе) — 1 кг
Помідори черрі — 250 г
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Морква — 1 шт
Майонез — 150-200 г
Сир твердий — 200-250 г
Гірчиця — 1 ч. Л.
Олія соняшникова
сіль
Рецепт «Філе тріски з сиром і овочами»:
Риба тріскових порід одна з моїх улюблених.
Пропоную вам нескладний але дуже смачний рецепт запеченої тріски з сиром і овочами.
Коротка інформація з приготування:
1. Нарізаємо цибулю дрібно
2. Натерти моркву
3. Змішуємо майонез, сир і гірчицю
4. Обсмажуємо моркву і цибулю, солимо
5. Ріжемо черрі навпіл
6. Філе тріски ріжемо на шматочки
7. Змащуємо деко олією і викладаємо рибу
8. Укладаємо на рибу морква і цибуля
9. Потім змащуємо соусом з майонезу
10. Прикрашаємо помідорами чері
11. Ставимо в духовку на 25-30 хвилин — 180-200 ° С