Короп по-корейськи
Содержание
Короп по-корейськи
Інгредієнти для «Короп по-корейськи»:
Короп (1 кг ..) — 1 шт
Соєвий соус (натурального бродіння від ТМ Кіккоман) — 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Олія — 2 ст. л.
Приправа (гостра суха аджика) — 1 ч. Л.
Перець червоний пекучий — 1 … 2 ч. Л.
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Коріандр — 2 ч. Л.
Цукор — 1 ч. Л.
сіль
Оцтова есенція — 1,5 ст. л.
Рецепт «Короп по-корейськи»:
- Карпа почистити, обрізати плавники. Видалити нутрощі.
- Вимити і нарізати на шматки, зручні для їжі, 3 * 5 см .. Я використовую тільки серединну частину, т. я. Вага коропа 2 кг ..
- Викласти в миску, посолити, залити оцтовою есенцією і ретельно перемішати.
- Залишити на 10 хвилин. Потім промити в декількох водах, дати стекти.
- Цибулю почистити, нарізати тонкими кільцями. У розпечене масло викласти цибулю, перемішати і прибрати з вогню.
- Додати паприку, перемішати.
- До риби додати приправу, гострий червоний перець, коріандр, цукор.
- Викласти цибулю з маслом, влити соєвий соус.
- Ретельно перемішати.
- Викласти в ємність з щільною кришкою, прибрати в холодильник на 6-12 годин.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )