Короп по-корейськи
1720 Короп по-корейськи

Короп по-корейськи


Короп по-корейськи

Інгредієнти для «Короп по-корейськи»:

Короп (1 кг ..) — 1 шт
Соєвий соус (натурального бродіння від ТМ Кіккоман) — 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Олія — ​​2 ст. л.
Приправа (гостра суха аджика) — 1 ч. Л.
Перець червоний пекучий — 1 … 2 ч. Л.
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Коріандр — 2 ч. Л.
Цукор — 1 ч. Л.
сіль
Оцтова есенція — 1,5 ст. л.

Рецепт «Короп по-корейськи»:

  1.  Карпа почистити, обрізати плавники. Видалити нутрощі.
  2. Вимити і нарізати на шматки, зручні для їжі, 3 * 5 см .. Я використовую тільки серединну частину, т. я. Вага коропа 2 кг ..
  3. Викласти в миску, посолити, залити оцтовою есенцією і ретельно перемішати.
  4. Залишити на 10 хвилин. Потім промити в декількох водах, дати стекти.
  5.  Цибулю почистити, нарізати тонкими кільцями. У розпечене масло викласти цибулю, перемішати і прибрати з вогню.
  6. Додати паприку, перемішати.
  7. До риби додати приправу, гострий червоний перець, коріандр, цукор.
  8.  Викласти цибулю з маслом, влити соєвий соус.
  9. Ретельно перемішати.
  10. Викласти в ємність з щільною кришкою, прибрати в холодильник на 6-12 годин.
Читайте ще:  Щука фарширована з селерою і каперсами
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Риби)
Сейчас читают:
Top