Рецепт Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами
Рецепт Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами
Інгредієнти для рецепта Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами
Лосось (стейки нерки) — 4 шт
Сливки (15 — 20%) — 150 мл
Апельсин — 1/2 шт
Олія — 1 ст. л.
сіль
Приправа (лимонна для риби)
М’ята (сушена) — 1 ст. л.
огірок маринований
- Стейки нерки (можна взяти будь-яку червону рибу) промити і обсушити на паперовому рушнику.
- У сковороді розігріти масло. Акуратно викласти рибу.
- Для того щоб риба не припече до сковороди, трохи посувайте її в маслі.
- Смажити по 2 хвилини з кожного боку, на середньому вогні. Додати приправу.
- Посипати сушеної м’ятою. Посолити.
- Влити вершки. Протушкувати пару хвилин на найменшому вогні.
- Нарізати апельсин, викласти на рибу. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 5 хвилин.
- Подати з маринованими огірками або іншими овочами по Вашому смаку.
- На гарнір — рис або картопляне пюре.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )