392 Рецепт Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами

Рецепт Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами


Рецепт Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами

Інгредієнти для рецепта Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами

Лосось (стейки нерки) — 4 шт
Сливки (15 — 20%) — 150 мл
Апельсин — 1/2 шт
Олія — ​​1 ст. л.
сіль
Приправа (лимонна для риби)
М’ята (сушена) — 1 ст. л.
огірок маринований

  1. Стейки нерки (можна взяти будь-яку червону рибу) промити і обсушити на паперовому рушнику.
  2. У сковороді розігріти масло. Акуратно викласти рибу.
  3. Для того щоб риба не припече до сковороди, трохи посувайте її в маслі.
  4. Смажити по 2 хвилини з кожного боку, на середньому вогні. Додати приправу.
  5. Посипати сушеної м’ятою. Посолити.
  6. Влити вершки. Протушкувати пару хвилин на найменшому вогні.
  7. Нарізати апельсин, викласти на рибу. Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 5 хвилин.
  8. Подати з маринованими огірками або іншими овочами по Вашому смаку.
  9. На гарнір — рис або картопляне пюре.
Читайте ще:  Рецепт Горбуша в рисовій шубі
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top