Рецепт Канапе з оселедцем і буряком
Рецепт Канапе з оселедцем і буряком
ПРИГОТУВАННЯ
1 година 15 хвилин
ПОРЦІЇ
4
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
1 буряк
8 шматків житнього хліба
250 г оселедця
сік ½ лимона
2 ст.л. білого вершкового хріну
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Вимийте буряк, загорніть у фольгу та запікайте годину в розігрітій до 180 градусів духовці.
- Зменште температуру до 150 градусів і підсушіть хліб протягом 7-10 хвилин. За бажанням підсушіть хліб на сковорідці. Готовий хліб наріжте начетверо.
- Коли буряк трішки охолоне, очистьте його і наріжте: навпіл, навпіл і на тоненькі скибочки-четвертинки. Збризніть соком половинки лимона.
- Наріжте оселедець на шматочки товщиною до 2 см, потім навпіл. За необхідності очистьте від кісточок.
- Хліб змастіть тонким шаром хріну, зверху викладіть скибочку буряка та шматочок риби. проштрикніть шпажкою, щоб закріпити.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )