8105 Рецепт Канапе з оселедцем і буряком

Рецепт Канапе з оселедцем і буряком


Рецепт Канапе з оселедцем і буряком

ПРИГОТУВАННЯ
1 година 15 хвилин

ПОРЦІЇ
4

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

1 буряк
8 шматків житнього хліба
250 г оселедця
сік ½ лимона
2 ст.л. білого вершкового хріну

 ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Вимийте буряк, загорніть у фольгу та запікайте годину в розігрітій до 180 градусів духовці.
  2. Зменште температуру до 150 градусів і підсушіть хліб протягом 7-10 хвилин. За бажанням підсушіть хліб на сковорідці. Готовий хліб наріжте начетверо.
  3. Коли буряк трішки охолоне, очистьте його і наріжте: навпіл, навпіл і на тоненькі скибочки-четвертинки. Збризніть соком половинки лимона.
  4. Наріжте оселедець на шматочки товщиною до 2 см, потім навпіл. За необхідності очистьте від кісточок.
  5. Хліб змастіть тонким шаром хріну, зверху викладіть скибочку буряка та шматочок риби. проштрикніть шпажкою, щоб закріпити.
Читайте ще:  Рецепт Сметанне різотто з рибою
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top