363 Рецепт Смажена риба-локшина

Рецепт Смажена риба-локшина


Рецепт Смажена риба-локшина

Інгредієнти для рецепта Смажена риба-локшина

Риба (риба-локшина) — 1 кг
Сіль — 1 ч. Л.
Перець чорний
Олія — ​​4 ст. л.

Читайте также: Снится Беременность

  1. Ось така прикольна рибка.
  2. Рибу промити. Вибрати шматочки водоростей і дрібні камінці (якщо такі зустрічаються).
  3. Злегка посолити і поперчити. Рибка має своє неповторне, ніжний запах. З цього інші спеції тут не потрібні.
  4. Сковороду розігріти. Змастити маслом. Викласти рибу тонким шаром (в одну рибку). Обсмажити до утворення золотистої скоринки. Після формування скоринки, перевернути рибу всією масою (як млинець) і злегка обсмажити з іншого боку (близько хвилини).
  5. Таким чином пережарити все рибу. Вживати з пивом, більш міцними напоями або чаєм! У мене китайська анісова горілка. Рибка настільки ніжна і смачна, що жодного гарніру до неї не потрібно.

Рецепт Смажена риба-локшина

Читайте ще:  Рецепт Нерка в вершково-мятном соусі з апельсинами
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top