Рецепт Смажена риба-локшина
Рецепт Смажена риба-локшина
Інгредієнти для рецепта Смажена риба-локшина
Риба (риба-локшина) — 1 кг
Сіль — 1 ч. Л.
Перець чорний
Олія — 4 ст. л.
Читайте также: Снится Беременность
- Ось така прикольна рибка.
- Рибу промити. Вибрати шматочки водоростей і дрібні камінці (якщо такі зустрічаються).
- Злегка посолити і поперчити. Рибка має своє неповторне, ніжний запах. З цього інші спеції тут не потрібні.
- Сковороду розігріти. Змастити маслом. Викласти рибу тонким шаром (в одну рибку). Обсмажити до утворення золотистої скоринки. Після формування скоринки, перевернути рибу всією масою (як млинець) і злегка обсмажити з іншого боку (близько хвилини).
- Таким чином пережарити все рибу. Вживати з пивом, більш міцними напоями або чаєм! У мене китайська анісова горілка. Рибка настільки ніжна і смачна, що жодного гарніру до неї не потрібно.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )