Рецепт Горбуша з картоплею «На бережку»
Содержание
Рецепт Горбуша з картоплею «На бережку»
Інгредієнти для «Горбуша з картоплею» На бережку «»:
Йогурт
Молоко — 1 л
Закваска — 1 пакет.
Основне блюдо
Горбуша — 800 г
Картопля — 800 г
Цибуля ріпчаста — 400 г
Йогурт — 300 мл
Олія — 2 ст. л.
Масло вершкове — 20 г
Перець чорний — за смаком
Зелень (сушена петрушка) — за смаком
Сіль за смаком
Час приготування: 50 хвилин
Рецепт «Горбуша з картоплею» На бережку «»:
- Йогурт. Час вказано без урахування на приготування йогурту. А приготувати його нам допоможе чудова техніка, наприклад термос — йогуртниця і бактеріальна закваска для йогурту. І дуже зручно зробити це пізно ввечері, а вранці у Вас на столі смачний свіжий йогурт.
У чисту, простерилізовану банку налити 1 л. молока кімнатної t (22-24 C), всипати 1 пакетик закваски, ретельно розмішати, до повного розчинення закваски, хвилини 2-3.
Банку закрити. У термос — йогуртницю влити киплячу воду, до мітки, помістити в нього банку, закрити. Забути на 6-10 годин. - Через 7 год. Виходить йогурт, свіжий і дуже смачний.
- Остудити і помістити в холодильник для подальшого
використання і зберігання. - ОСНОВНЕ БЛЮДО. Приготувати продукти: картоплю почистити, нарізати шайбами,
залити холодною водою. Рибу почистити, випатрати, філіровать.
Цибулю почистити. - У глибокий сотейник (казан, сковороду) налити рослинне масло, поставити його на вогонь.
Викласти 1/3 картоплі, на нього 2/3 цибулі (півкільцями), 1/2 риби.
Злегка посолити кожен шар. - Потім знову 1/3 картоплі, цибулю, рибу. Зверху картоплю і трохи цибулі.
- У йогурт додати чорний мелений перець, перемішати.
- Залити йогуртом вміст казана, зануривши продукти не повністю.
- Дати закипіти, зменшити вогонь до мінімального, гасити 40 хвилин, під кришкою.
- Перевірити картоплю на готовність, соус на сіль, припорошити сушеної зеленню по Вашому смаку.
Все влаштовує?!, Прибрати з вогню. Додати вершкове масло і подати до столу.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )