Гострі такос до сніданку
779 Гострі такос до сніданку

Гострі такос до сніданку


Гострі такос до сніданку

Інгредієнти для “Гострі такос до сніданку”:

Коржик – 4 шт
Картопля (невеликого розміру) – 2 шт
Цукіні (невеликого розміру) – 1 шт
Лук червоний (невеликого розміру) – 1 шт
Оливкова олія – ​​1 ст. л.
Соєвий соус (ТМ Kikkoman) – 1 ст. л.
Перець чилі – 1/2 ч. Л.
Порошок часниковий – 1/2 ч. Л.
Кмин – 1/2 ч. Л.
Орегано – 1/2 ч. Л.
Яйце куряче – 4 шт
Молоко – 12 ст. л.
сіль
кетчуп
Петрушка – 1 Пуч.

Рецепт “Гострі такос до сніданку”:

  1. Картоплю нарізаємо кубиками зі стороною в 1 см.
  2. До картоплі додаємо половину оливкової олії, соєвий соус, чилі, часник, кмин і орегано – перемішуємо і відправляємо в духовку, прогріту до 200 градусів, тримаємо 10 хвилин. Щоб не кочегарити духовку заради такої невеликої кількості продуктів, я скористалася аерогрилем. Думаю, з тієї ж цілю можна скористатися і режимом гриля в мікрохвильовці. А можна відразу овочів приготувати побільше!
  3. За той час, що картопля запікається, такими ж кубиками ріжемо цукіні і цибулю, поміщаємо в ту ж ємність, де лежав картопля зі спеціями, додаємо другу половину оливкової олії, також перемішуємо і, намагаючись зібрати всі залишки спецій зі стінок, перекладаємо цукіні і цибулю до картоплі, тримаємо в духовці ще 20 хвилин.
  4. Збиваємо яйце з молоком і сіллю, готуємо на сковороді базіку, постійно перемішуючи до повної готовності яйця.
  5. Збираємо такос: маленькі тортильи можна відразу наповнювати, а великі спочатку складаємо навпіл, тільки потім одну сторону змащуємо кетчупом, викладаємо гарячі овочі і базіку. Можна додати ще кетчупу і посипати листям петрушки.
  6. Потім складаємо, беремо двома руками і можна жадібно відкушувати!
Читайте ще:  Рецепт Оладки з зеленню до сніданку
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Сніданки)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × четыре =

Сейчас читают:
Top