3084 Рецепт Сільський картопляник

Рецепт Сільський картопляник


Рецепт Сільський картопляник

Читайте также: Эмин Агаларов: «Покажу детям, как достаются деньги»

Інгредієнти для «Сільський картопляники»:

Картопля — 500 г
Молоко — 250 мл
Сало (шкварки) — 100 г
Часник — 2 зуб.
Сіль — 1/2 ч. Л.
Сухарі панірувальні / Панірування (+ на посипання форми) — 4 ст. л.
Перець чорний — 1/2 ч. Л.
Майоран — 1 ч. Л.
Капуста білокачанна / Капустa — 300 г
Яйце куряче — 1 шт

Рецепт «Сільський картопляники»:

  1. Картоплю почистити і натерти на середній тертці.
    Викладаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Я ще злегка віджимають рукою.
  2. Викладаємо терту картоплю у велику миску. Залити картоплю гарячим молоком. Перемішати.
  3. Шкварки, якщо великі, нарізати ножем на шматочки. Додати до картоплі.
    Додати сіль, перець і майоран. Додати дрібнонарізаний часник.
  4. Додати панірувальні сухарі і яйце. Все перемішати.
  5. Сковороду або форму для випічки змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.
    Викладаємо підготовлену картопляну масу. Розрівняти ложкою.
  6. Запікати в розігрітій духовці при 200гр 30 хвилин до зарум’янювання.
    Готовий картопляник викладаємо на тарілку.
  7. Капусту нашаткувати. Обсмажити на розпеченій олії. Коли капуста почне підрум’янюватися — посолити, зменшити вогонь і прикрити кришкою. Гасити 10 хвилин до готовності.
Читайте ще:  Запечений горщик з гарбуза
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top