Рецепт Сільський картопляник
Содержание
Рецепт Сільський картопляник
Читайте также: Эмин Агаларов: «Покажу детям, как достаются деньги»
Інгредієнти для «Сільський картопляники»:
Картопля — 500 г
Молоко — 250 мл
Сало (шкварки) — 100 г
Часник — 2 зуб.
Сіль — 1/2 ч. Л.
Сухарі панірувальні / Панірування (+ на посипання форми) — 4 ст. л.
Перець чорний — 1/2 ч. Л.
Майоран — 1 ч. Л.
Капуста білокачанна / Капустa — 300 г
Яйце куряче — 1 шт
Рецепт «Сільський картопляники»:
- Картоплю почистити і натерти на середній тертці.
Викладаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Я ще злегка віджимають рукою. - Викладаємо терту картоплю у велику миску. Залити картоплю гарячим молоком. Перемішати.
- Шкварки, якщо великі, нарізати ножем на шматочки. Додати до картоплі.
Додати сіль, перець і майоран. Додати дрібнонарізаний часник. - Додати панірувальні сухарі і яйце. Все перемішати.
- Сковороду або форму для випічки змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.
Викладаємо підготовлену картопляну масу. Розрівняти ложкою. - Запікати в розігрітій духовці при 200гр 30 хвилин до зарум’янювання.
Готовий картопляник викладаємо на тарілку. - Капусту нашаткувати. Обсмажити на розпеченій олії. Коли капуста почне підрум’янюватися — посолити, зменшити вогонь і прикрити кришкою. Гасити 10 хвилин до готовності.
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )