3462 Рецепт Кабачки в духовці

Рецепт Кабачки в духовці


Рецепт Кабачки в духовці

Читайте также: Renault

Інгредієнти для «Кабачки в духовці»:

Кабачок — 3 шт
Борошно пшеничне / Борошно — 100 г
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Олія — ​​за смаком
Сметана (можна взяти майонез або нейтральний йогурт) — 5 ст. л.
Часник — за смаком
Зелень — 1 Пуч.
Сік лимонний — 1 ст. л.

Рецепт «Кабачки в духовці»:

  1. Деко застілаємо пергаментним папером і змастіть соняшниковою олією.
  2. Кабачки помити і наріжемо кільцями приблизно 1 см завтовшки. Обваляти кабачок в борошні і викладаємо на деко.
  3. Коли все виклали, добре посипаємо сіллю і скроплюємо олією.
  4. Запікаємо в духовці до золотистої скоринки приблизно 20-25 хвилин, при тому ж режимі, як ви запікаєте курку, у всіх це по-різному.
  5. Я запікала в режимі конвекції при 150 градусах. Для соусу змішаємо сметану, зелень, часник, сік лимона. Подаємо готові кабачки або окремо з соусом або ж можна кожен шматочок змастити. Смачного!

Читайте ще:  Рецепт Холодець «Зелена галявина»
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top