3091 Рецепт Картопляні деруни з кабачком

Рецепт Картопляні деруни з кабачком


Рецепт Картопляні деруни з кабачком

Інгредієнти для «Картопляні деруни з кабачком»:

Картопля (3-4 середніх картоплі) — 300 г
Кабачок (Середнього розміру) — 1/2 шт
Яйце куряче (Невелике) — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Борошно пшеничне / Борошно (С гіркою) — 2 ст. л.
Кріп — 2-3 веточ.
Сіль за смаком
Перець чорний — за смаком
Масло рослинне (Для смаження) — 3 ст. л.

Рецепт «Картопляні деруни з кабачком»:

  1. Чистимо наші овочі. Натераємо на дрібну тертку картоплю, половину кабачка і цибулю. Утворену рідину злити.
  2. До натертих овочів додаємо яйце, борошно, дрібно нарізаний кріп, сіль і перець.
  3. Все добре перемішуємо.
  4. Викладаємо по 1 ст. л тісту на добре розігріту сковорідку, накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні до золотистого кольору.
  5. На готові деруни можна видавити через прес часник. Можна їсти зі сметаною або майонезом. А можна і просто так їсти, дуже смачно.
  6. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Пісні фучки з квашеною капустою та насінням льону. Лемківська кухня
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top