2928 Рецепт Полунична сальса

Рецепт Полунична сальса


Рецепт Полунична сальса

Інгредієнти для «Полунична сальса»:

Полуниця (10) — 8 шт
Лук-шалот (маленький) — 1 шт
Базилік (або кінза) — 2 веточ.
Оливкова олія — ​​1 ст. л.
Сік лимонний — 2 ч. Л.
Сіль за смаком
Цукор — за смаком
Перець запашний — за смаком
Перець чилі — за смаком
Коріандр (3-5 горошин) — за смаком

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Рецепт «Полунична сальса»:

  1. Полуницю нарізати кубиками.
  2. Лук-шалот так само.
  3. Базилік або кінзу (на любителя) нарізати дрібно.
  4. Заправити оливковою олією, видавити сік лимона, посолити, поперчити, додати зовсім небагато цукру. Горошини коріандру роздавити пальцями або розтерти в ступці і додати до всіх ингридиентам. Салат перемішати, прибрати в холодильник на деякий час (мені вистачило 5-10 хвилин)
  5. Кількість цукру і солі залежить від того, наскільки солодка ягода використовується. Так само в салат можна додати пару листочків м’яти. Полуничну сальсу можна подавати як доповнення до курки, стейку зі свинини і т. д., А так само як самостійний салат. Смачного!!
Читайте ще:  Рецепт Закуска "Оселедець в шубі"
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top