Рецепт Полунична сальса
Содержание
Рецепт Полунична сальса
Інгредієнти для «Полунична сальса»:
Полуниця (10) — 8 шт
Лук-шалот (маленький) — 1 шт
Базилік (або кінза) — 2 веточ.
Оливкова олія — 1 ст. л.
Сік лимонний — 2 ч. Л.
Сіль за смаком
Цукор — за смаком
Перець запашний — за смаком
Перець чилі — за смаком
Коріандр (3-5 горошин) — за смаком
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 1
Рецепт «Полунична сальса»:
- Полуницю нарізати кубиками.
- Лук-шалот так само.
- Базилік або кінзу (на любителя) нарізати дрібно.
- Заправити оливковою олією, видавити сік лимона, посолити, поперчити, додати зовсім небагато цукру. Горошини коріандру роздавити пальцями або розтерти в ступці і додати до всіх ингридиентам. Салат перемішати, прибрати в холодильник на деякий час (мені вистачило 5-10 хвилин)
- Кількість цукру і солі залежить від того, наскільки солодка ягода використовується. Так само в салат можна додати пару листочків м’яти. Полуничну сальсу можна подавати як доповнення до курки, стейку зі свинини і т. д., А так само як самостійний салат. Смачного!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )