3073 Рецепт Кабачки, запечені з помідорами і зеленню

Рецепт Кабачки, запечені з помідорами і зеленню


Рецепт Кабачки, запечені з помідорами і зеленню

Читайте также: Рецепт Маслята с молодым картофелем

Інгредієнти для «Кабачки, запечені з помідорами і зеленню»:

Кабачок (Середнього розміру кабачки, можна і більше взяти) — 2 шт
Помідор — 3 шт
Сир твердий — 100 г
Олія — ​​50 мл
Борошно пшеничне / Борошно — 4 ст. л.
Зелень (Я використовувала зелену цибулю, петрушку, кріп не особливо люблю, це на любителя, зелені можна різною, на ваш смак) — 2 гілочки
Сіль — 1 ч. Л.
Перець чорний (Злегка поперчити, на ваш смак) — 1 пучку.

Час приготування: 50 хвилин

Кількість порцій: 4

Рецепт «Кабачки, запечені з помідорами і зеленню»:

  1. Кабачки вимити і порізати кружальцями завтовшки 0,5 см. Приготувати заздалегідь всі інші інгредієнти, помідори нарізати кружечками, зелень подрібнити, сир твердий натерти на тертці, можна на дрібній, можна на великій, як вам більше подобається. Борошно насипати в тарілку, я беру завжди глибше, щоб зручно було обваляти продукти, і мука не розсипалася по краях.
  2. Олію соняшникову наливаємо на сковороду, коли сковорода добре розігріється, зменшую температуру і обваляти кабачки в борошні, обсмажуємо з обох сторін, швидко, по хвилини 3 кожна сторона, зовсім злегка посипаю сіллю. Борошно від кабачків підгорає, тому потрібно все робити досить швидко.
  3. Беремо форму. У мене скляна прямокутна форма, викладаємо слоями: кабачки, помідори, зелень, перчимо, можна трохи підсолити, наступний шар так само, поки не закінчуться кабачки і помідори.
  4. Духовку розігріваю до 200 градусів, і на хвилин 25-30 ставлю наші кабачки, за 5 хвилин до повного приготування, дістати і посипати сиром, і знову в духовку, щоб сир трохи розплавився, і підрум’яниться.
  5. Вийшло дуууже смачно, робила вперше, сподіваюся і вам сподобається мій рецепт. Можна зі сметаною подавати.
Читайте ще:  Закусочні м'які вафлі
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top