Закусочні квасолеві тістечка з оладок
2750 Закусочні квасолеві тістечка з оладок

Закусочні квасолеві тістечка з оладок


Закусочні квасолеві тістечка з оладок

Інгредієнти для “Закусочні квасолеві тістечка з оладок”:

для оладок

Борошно пшеничне – 160 г
Молоко – 200 мл
Яйце куряче – 1 шт
Дріжджі – 1/4 пакет.
Сіль – 1 ч. Л.
Цукор – 1 ч. Л.
Квасоля консервована (біла) – 100 г
Олія – ​​1 ст. л.

Читайте также: Порода свиней Велика Чорна

для крему

Сир творожний- 100 г
Квасоля консервована – 120 г
Перець болгарський – 100 г
Кріп – 1/2 Пуч.
сіль

інше

Масло рослинне (для смаження перцю і оладок)
Помідори черрі (для прикраси) – 3 шт
Маслини (для прикраси) – 6 шт
Кукурудза (для прикраси) – 6 шт
Зелень (для прикраси)

Рецепт “Закусочні квасолеві тістечка з оладок”:

  1. Готую оладки. Борошно змішую з дріжджами.
  2. З консервованої білої квасолі зливаю всю рідину. Занурювальним блендером подрібнюю половину квасолі в пюре. Додам до квасолевий пюре яйце, сіль і цукор. Вливаю молоко і збиваю до однорідного стану.
  3. Всипаю борошно і замішую тісто. Додаю 1 ст. л. рослинного масла і ще раз перемішую.
  4. Тісто для оладок повинно вийти досить густим і тягуче спадати з ложки.
  5. Миску з тестом затягую харчовою плівкою і ставлю в тепле місце на 40 хвилин. За цей час тісто для оладок підійде і збільшиться в розмірах.
  6. Поки тісто підходить, роблю крем для тістечок. У глибокий посуд кладу другу половину білої квасолі, додаю кріп, творожний сир, сіль за смаком. Пюріруйте занурювальним блендером до однорідного стану.
  7. Червоний болгарський перець дрібно ріжу і обсмажую на сковороді з додаванням рослинної олії 2-3 хвилини.
    Додаю обсмажений перець в сирну масу і перемішую. Крем для закусочних тістечок готовий. Забираю в холодильник, поки готую оладки.
  8. Тісто, що підійшло акуратно перемішую ложкою.
  9. Випікаю оладки на сковороді з додаванням рослинної олії (я змащую сковороду силіконової пензликом з маслом перед кожною партією оладок).
    Готові оладки злегка остуджують до такого стану, щоб їх можна було взяти в руки і не обпектися.
    З даної кількості тесту у мене вийшло 18 оладок. На кожне тістечко мені потрібно по 3 оладки.
  10. Починаю формувати тістечка. Кожну оладки акуратно обрізаю кухонними ножицями в рівне коло. Всі кружечки повинні бути однаковими (приблизно). Кожен гурток оладки змащую товстим шаром крему, укладаю їх один на одного. Зверху теж викладаю крем. Потім прикрашаю тістечка за бажанням.
Читайте ще:  Закусочні м'які вафлі
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Овочеві Закуски)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

5 × четыре =

Сейчас читают:
Top