2230 Томати сушені "Під місяцем"

Томати сушені «Під місяцем»


Томати сушені «Під місяцем»

Інгредієнти для «Томати сушені «Під місяцем»:

Помідори черрі — 250 г
Оливкова олія — ​​1 ст. л.
цукор
сіль
чебрець

Рецепт «Томати сушені «Під місяцем»:

  1. Помідори помити і просушити рушником. Розрізати навпіл.
  2. В цей час розігріваємо духовку до 220-250 град і розігріваємо близько 15 хв. Температуру краще робити по максимуму.
  3. Змастити томати маслом і посипати сіллю, цукром і чебрецем.
  4. Розміщуємо томати в добре розігріту духовку і відключаємо її. Дверцята духовки не відкривати. Ми залишаємо в духовці на ніч, звідси і навою томатів «Сушені під місяцем».
  5. Томати виходять не сушені, а саме в’ялені і соковиті. Найдовше зберігання в маслі і дня три в холоді.
Читайте ще:  Ікра морквяна
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )
Роздiли
Top