2886 Рецепт Картопля-гармошка з беконом і сиром

Рецепт Картопля-гармошка з беконом і сиром


Рецепт Картопля-гармошка з беконом і сиром

Інгредієнти для «Картопля-гармошка з беконом і сиром»:

Картопля — 3 шт
Бекон (свіжий або копчений) — 150 г
Сир твердий (двох сортів, але можна не морочитися) — 150 г
Петрушка — 50 г
Часник — 3 зуб.
Спеції (Сіль, перець, чебрець) — 3 ч. Л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «Картопля-гармошка з беконом і сиром»:

  1. Картоплю миємо і робимо в ньому прорізи не до кінця, щоб його можна було розгорнути як хутра гармошки. Вкладаємо в прорізи, через один або два, бекон, в моєму випадку свіжий, але краще підійде копчений.
  2. Для обмазки разитрем в ступці трохи чорного перцю з сіллю, чебрецем, часником і вашої улюбленої зеленню. Я взяв зелень петрушки. Потім додав ароматного оливкового масла. А взагалі, спеції можна брати будь-які, які Вам подобаються — це ж справа хазяйська.
  3. Густо обмащуємо картоплю сумішшю і відправляємо її в духовку, розігріту до 200 градусів на 40-50 хвилин, в залежності від розміру бульб. За цей час він вже буде готовий.
  4. Дістаємо її і додаємо самий довгоочікуваний інгредієнт — сир !!!. Я взяв два сорти сиру, гауду і моцарелу. Перший я нарізав пластинками і вклав його в вільні прорізи, а другим густо посипав зверху.
  5. Повертаємо в духовку на 5-7 хвилин, щоб сир розплавився.
  6. Подавати гарячим, як самостійну страву або як гарнір.
Читайте ще:  Рецепт Гливи по корейськи
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top