Рецепт Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі на сковорідці
Рецепт Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі на сковорідці
ПРИГОТУВАННЯ
27 хвилин
ПОРЦІЇ
2
СКЛАДНІСТЬ
легко
ІНГРЕДІЄНТИ
2 яйця
2 ст. л. борошна
50 мл олії
3 ст. л. панірувальних сухарів
500 г капусти
сіль до смаку
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
- Цвітну капусту добре промийте та розберіть на суцвіття. Суцвіття відваріть у киплячій воді 5-7 хв. Відцідіть капусту від води та дайте їй охолонути.
- Підготуйте інгредієнти для кляру. Збийте 2 яйця, за бажанням посоліть до смаку. У дві окремі тарілки висипте 2 ст. л. борошна та 3 ст. л. сухарів. Кожне відварене суцвіття занурте спершу у борошно, потім в яйце, а потім обваляйте у сухарях.
- На сковорідку налийте 2 ст. л. олії для смаження та обсмажте капусту до золотавого кольору кляру. За потреби, долийте ще олії.
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )