8127 Рецепт Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі на сковорідці

Рецепт Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі на сковорідці


Рецепт Хрумка та золотава цвітна капуста в клярі на сковорідці

ПРИГОТУВАННЯ
27 хвилин

ПОРЦІЇ
2

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

2 яйця
2 ст. л. борошна
50 мл олії
3 ст. л. панірувальних сухарів
500 г капусти
сіль до смаку

ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Цвітну капусту добре промийте та розберіть на суцвіття. Суцвіття відваріть у киплячій воді 5-7 хв. Відцідіть капусту від води та дайте їй охолонути.
  2. Підготуйте інгредієнти для кляру. Збийте 2 яйця, за бажанням посоліть до смаку. У дві окремі тарілки висипте 2 ст. л. борошна та 3 ст. л. сухарів. Кожне відварене суцвіття занурте спершу у борошно, потім в яйце, а потім обваляйте у сухарях.
  3. На сковорідку налийте 2 ст. л. олії для смаження та обсмажте капусту до золотавого кольору кляру. За потреби, долийте ще олії.
Читайте ще:  Рецепт Тушковані баклажани з грибами
По теме: ( из рубрики Рецепти Овочеві Закуски )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top