2814 Рецепт Буряковий салат зі шпинатом і рисом

Рецепт Буряковий салат зі шпинатом і рисом


Рецепт Буряковий салат зі шпинатом і рисом

Інгредієнти для «Буряковий салат зі шпинатом і рисом»:

для рису

Рис (стакан 200 мл ) — 1 скл.
Ізюм (стакан 200 мл, темний) — 0,5 скл.
Сіль (за смаком) — 0,5 ч. Л.
Вода (стакан 200 мл) — 2 скл.
Оливкова олія — ​​1 ст. л.

See also: Horoscope for 2019 for the Snake

для салату

Шпинат (листя) — 10 шт
Рис (відварений з родзинками) — 6 ст. л.
Яблуко — 1 шт
Буряк (відварений) — 1 шт
Лимон (часточки) — 2 шт

заправка

Оливкова олія — ​​2 ст. л.
Сік лимонний — 1 ст. л.
Мед (рідкий) — 0,5 ст. л.
Сіль (за смаком) — 0,25 ч. Л.

Рецепт «Буряковий салат зі шпинатом і рисом»:

  1. Викладаємо рис в каструлю, зверху родзинки і заливаємо водою: один стакан рису до двох склянках води. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, солимо і перемішуємо. Варимо до повного вбирання води на мінімальному вогні під кришкою до готовності. Рис вариться хвилин 15.
  2. Готуємо продукти для салату. Буряк я зварила заздалегідь. Листя шпинату добре промиваємо.
  3. Робимо заправку для салату. Наливаємо оливкова олія, віджимаємо сік лимона, додаємо мед. З’єднуємо і солимо до смаку за бажанням.
  4. Салат я буду збирати шарами для подачі. Скористаюся кільцем. На тарілки викладаю по 3 листки шпинату. Нижній шар-рис з родзинками. Поливаємо трохи заправкою.
  5. Далі-яблуко, порізане маленьким кубиком. Знову трохи поливаємо заправкою.
  6. На яблуко-буряк дрібним кубиком. Поливаємо заправкою.
  7. Для салату я підсушила в духовці насіння соняшнику очищені. Їх можна підсушити на сухій сковороді або купити вже смажені. Зверху салату я виклала залишилися дрібні листочки шпинату і присипала насінням. Прикрасила салат лимонною часточкою.
  8. Салат готовий для подачі на стіл.
Читайте ще:  Рецепт Капустяний салат з горіхом
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top