2743 Куряча грудка «Ніжна»

Куряча грудка «Ніжна»


Куряча грудка «Ніжна»

Інгредієнти для «Куряча грудка« Ніжна »»:

Грудка куряча (філе) — 1 кг
Молоко — 150 мл
Часник — 3 зуб.
Соєвий соус — 2 ст. л.
Спеції — 1 ч. Л.
Сіль (б / гірки) — 1 ч. Л.
суміш перців
Імбир (мелений)
Крохмаль картопляний — 3 ст. л.
Оцет (виноградний) — 1 ч. Л.

Рецепт «Куряча грудка« Ніжна »»:

  1. Філе курячої грудки порізати невеликими скибочками, товщиною 0,5 см.
  2. Додати всі інгредієнти. Перемішати і розім’яти руками.
    Сковороду розігріти, змастити олією. Саме змастити, а не наливати.
  3. Викласти скибочки курячої грудки і смажити на швидкому вогні 5 хвилин із закритою кришкою. Потім акуратно перевернути і готувати ще п’ять хвилин. У мене велика, широка сковорода, розміром 27 см в діаметрі. Я викладаю відразу все мяско, розрівнюю його і смажу. Потім лопаткою перевертаю так, щоб золотава скоринка виявилася нагорі. Якщо у вас маленька сковорода, то смажте частинами, потім з’єднайте все разом і тушкуйте із закритою кришкою.
  4. Перемішати, накрити кришкою, зменшити вогонь. Гасити ще хвилин 5. Смачна, ароматна, соковита і дуже апетитна куряча грудка готова!
Читайте ще:  Рецепт Оладки з індички
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top