Тарт з пудингом і карамелізованими грушами
2211 Тарт з пудингом і карамелізованими грушами

Тарт з пудингом і карамелізованими грушами


Тарт з пудингом і карамелізованими грушами

Інгредієнти для «Тарт з пудингом і карамелізірованимі грушами»:

основа

Масло вершкове — 80 г
Цукор — 50 г
Яйце куряче — 1 шт
Сметана — 1.5 ст. л.
Борошно пшеничне — 230 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.

пудинг

Молоко — 450 мл
Цукор — 4 ст. л.
Пудинг (шоколадний ) — 1 пакет.

Груші в карамелі

Масло вершкове — 20 г
Сік лимонний — 1 ст. л.
Цукор — 60 г
Вода — 25 мл
Груша — 2 шт

Рецепт «Тарт з пудингом і карамелізірованимі грушами»:

  1.  Вершкове масло і цукор помістити в блендер, збити
  2. Додати яйце і сметану, ще раз збити.
  3. Просіяти борошно з розпушувачем тіста.
  4. Подрібнювати до тих пір, поки тісто не почнеться збиратися в грудку. Вийняти тісто з блендера, сформувати кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 20 хв.
  5. Потім розподілити тісто в формі для випічки (у мене діаметр 20 см.), Сформувавши бортики. Часто наколоти виделкою, щоб при випічки тісто не здувалося. Випікати в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 градусів, 20 хв.
  6. Далі приготувати пудинг. З’єднати вміст пакетика з 100 мл. молока і 3-4 ст. л. цукру. Ретельно перемішати до зникнення грудочок. Час, що залишився молоко довести до кипіння. Зняти з вогню і при постійному помішуванні влити в молоко приготовлену суміш. Отриману суміш довести до кипіння і варити протягом однієї хвилини.
  7. Готовий пудинг перекласти в готову пісочну основу, дати трохи охолонути і прибрати в холодильник на 20-30 хв.
  8. Поки застигає пудинг, займемося грушами. Груші добре помити, відрізати хвостики. Нарізати часточками.
  9. У сковороді розтопити вершкове масло, додати цукор, воду і лимонний сік. Викласти груші в карамель, варити груші на маленькому вогні хвилин 5, потім перевернути і варити ще 5 хвилин. Час може знадобитися більше, все залежить від сорту груш. Краще перевірити груші на м’якість, проткнув їх кінчиком ножа. Зняти сковороду з вогню, дати трохи охолонути.
  10.  Готові часточки груш розкласти поверх тарта, полити карамеллю. Прибрати в холодильник на 1 годину.
Читайте ще:  Рецепт Апельсиновий пиріг
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)
Сейчас читают:
Top