1582 Пиріг пісочний фруктово-горіховий

Пиріг пісочний фруктово-горіховий


Пиріг пісочний фруктово-горіховий

Інгредієнти для «Пирог пісочний фруктово-горіховий»:

перше тісто

Борошно пшеничне — 250 г
Масло вершкове (м’яке) — 100 г
Яйце куряче — 1 шт
Молоко — 40 мл
Цукор — 100 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Сік лимонний — 1 ст. л.

Читайте также: Шеды для кроликов

друге тісто

Борошно пшеничне — 100 г
Горіхи (мелені або горіхова мука) — 60 г
Жовток яєчний — 1 шт
Масло вершкове — 100 г

начинка

Джем — 200 г

  1. Рецепт «Пиріг пісочний фруктово-горіховий»:
  2. З перерахованих інгредієнтів замісити тісто.
  3.  Тісто не надовго прибрати в холодильник.
  4.  Горіхи краще брати мигдальні або волоські. Горіхи подрібнити. Якщо є горіхова мука, краще скористатися нею. Замісити другий тест.
  5. Перше тісто дістати з холодильника і розкачати за розміром форми + невеликі бортики. У мене 30 * 40 см. На дно форми покласти лист пекарської папери.
  6. Зверху викласти джем.
  7.  Друге тісто розділити на 20 частин, оформити у вигляді печива і накрити їм всю поверхню.
  8. Випікати 25-30 хвилин при 170 ° С. Нарізати на 20 шматочків, посипати цукровою пудрою.
Читайте ще:  Рецепт Здобний пасхальний пиріг "Овечка"
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )
Роздiли
Top