Пиріг пісочний фруктово-горіховий
Пиріг пісочний фруктово-горіховий
Інгредієнти для «Пирог пісочний фруктово-горіховий»:
перше тісто
Борошно пшеничне — 250 г
Масло вершкове (м’яке) — 100 г
Яйце куряче — 1 шт
Молоко — 40 мл
Цукор — 100 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Сік лимонний — 1 ст. л.
Читайте также: Шеды для кроликов
друге тісто
Борошно пшеничне — 100 г
Горіхи (мелені або горіхова мука) — 60 г
Жовток яєчний — 1 шт
Масло вершкове — 100 г
начинка
Джем — 200 г
- Рецепт «Пиріг пісочний фруктово-горіховий»:
- З перерахованих інгредієнтів замісити тісто.
- Тісто не надовго прибрати в холодильник.
- Горіхи краще брати мигдальні або волоські. Горіхи подрібнити. Якщо є горіхова мука, краще скористатися нею. Замісити другий тест.
- Перше тісто дістати з холодильника і розкачати за розміром форми + невеликі бортики. У мене 30 * 40 см. На дно форми покласти лист пекарської папери.
- Зверху викласти джем.
- Друге тісто розділити на 20 частин, оформити у вигляді печива і накрити їм всю поверхню.
- Випікати 25-30 хвилин при 170 ° С. Нарізати на 20 шматочків, посипати цукровою пудрою.
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )