3263 Рецепт Яблучний пиріг по-ельзаськи

Рецепт Яблучний пиріг по-ельзаськи


Рецепт Яблучний пиріг по-ельзаськи

Інгредієнти для «Яблучний пирог по-ельзаськи»:

тісто

Борошно пшеничне / Борошно — 160 г
Масло вершкове — 100 г
Сир (у мене м’який, пастоподібний, можна використовувати сметану) — 70 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.

начинка

Яблуко — 6 шт

заливка

Пудинг ванільний — 1 пач.
Молоко — 250 мл
Яйце куряче — 4 шт
Масло вершкове — 50 г

Час приготування: 80 хвилин

Кількість порцій: 15

Рецепт Яблучний пиріг по-ельзаськи

Рецепт «Яблучний пиріг по-ельзаськи»:

  1. У просіяне з розпушувачем борошно покладіть м’яке масло, сир (сметану). Все швидко перемішайте. покладіть тісто в холодильник.
  2. Для начинки 6 яблук очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити серцевину.
  3. Зробити надрізи по всій поверхні яблука, але не дорізаючи трохи по глибині. Можна скропити лимонним соком.
  4. Зварити пудингову масу відповідно до рекомендацій на пачці. Остудити, додати м’яке масло, вбити по одному яйця.
  5. Тісто розподілити по формі, сформувавши бортики.
  6. Яблука укласти на тісто.
  7. Залити заливкою.
  8. Випекти при 180-200 градусах. Можна трохи посипати корицею. Остудити пиріг. Усе!
Читайте ще:  Рецепт Цільнозернова галета зі сливами
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top