Десерти для «Стабілізації»
Содержание
Десерти для «Стабілізації»
Шоколадний рулет
Для його приготування потрібні такі продукти, як:
Яйце — 4 шт.
Розпушувач — чайна ложка.
Борошно — 100 г.
Мед — 150 г.
Сир м’який знежирений — 200 г.
Какао — столова ложка.
Горіхи — 50 г.
Замінник цукру і ванілін.
Білки збивають до отримання піни. Жовтки змішують з медом і ваніліном, додають до них борошно і розпушувач. Потім акуратно вводять білкову піну. Розподіляють масу по листу і випікають при температурі 180 градусів протягом чверті години.
Сир збивають із замінником цукру і какао, змащують ці кремом остиглий рулет, посипають горіхами.
Швидкий рецепт кексів з годжі
Для їх приготування потрібні такі продукти, як:
Висівки вівсяні — дві столові ложки.
Висівки пшеничні — столова ложка.
Сир знежирений (150 г), йогурт — 3 столових ложки (відсоток жирності також нульовий).
Половина чайної ложки дріжджів.
Столова ложка какао з жирністю 12%.
Годжі — 2 столових ложки.
Розпушувач — половина чайної ложки.
Замінник цукру.
Всі компоненти змішати, розлити по формах і випікати в мікрохвильовій печі на високій потужності протягом 7 хвилин.
Цукерки Дюка шоколадні
Будуть потрібні такі продукти:
Молоко знежирене — 6 ст. л.
Молоко рідке з жирністю 1,5% -20 мл.
Какао з жирністю 12% — 3 чайних ложки.
Крохмаль кукурудзяний — 2 столових ложки.
Одне яйце.
Замінник цукру.
Яйце, молоко і замінник цукру збити за допомогою блендера. Всі сухі продукти змішати в окремому посуді і поступово ввести в яєчну суміш, ретельно збовтати. Вилити у форму і охолодити в морозильній камері, але не заморожувати.
Млинці по Дюканов з кукурудзяним крохмалем
Для приготування десерту потрібні наступні продукти:
4 яйця.
75 мл молока жирністю до 1,5%.
Йогурт з жирністю 0% — 3 столових ложки.
Крохмаль (кукурудза) — 2 столових ложки.
Чайна ложка розпушувача.
Молоко порошкове з 0% жирності — 4 столових ложки.
Рідке молоко змішати з крохмалем. Ввести в суміш яйця, йогурт і розпушувач, всипати сухе молоко. Посмажити млинчики на сковороді з невеликою кількістю масла.
Сирна запіканка в мультиварці «Дюка»
Для приготування страви потрібні такі продукти:
П’ять яєць.
0,8 кг сиру з 0% жирності.
Крохмаль кукурудзяний — 2 столових ложки.
Замінник цукру — 15 таблеток.
Половина чайної ложки розпушувача.
Сир змішати з жовтками, крохмалем і розпушувачем. Білки збити в піну, додати до них замінник цукру. Об’єднати дві маси, випікати в мультиварці протягом півтори години. Відкрити мультиварку після повного охолодження.
Наполеон по Дюканов (рецепт швидкого торта)
Для приготування десерту потрібні наступні продукти:
Для коржів: 3 яйця, кукурудзяний крохмаль (3 ст. Л.), Замінник цукру (5 таблеток) і щіпка ваніліну.
Всі компоненти потрібно змішати з допомогою блендера і спекти з отриманого тесту 6 тонких млинців на сковороді.
Для крему: молоко сухе з 0% жирності (3 ст. Л.), Крохмаль кукурудзяний (столова ложка), молоко з жирністю 1,5% (0,2 л), замінник цукру (10 таблеток).
Всі сухі компоненти змішати, підігріти молоко, додати в нього суху суміш. Прибрати в мікрохвильову піч на 20 секунд. Заважати крем до загустіння протягом 2 хвилин, остудити.
Всі коржі промазують кремом, прикрашають торт ягодами або часточками ківі.