Смажені пиріжки «Феткук»
1787 Смажені пиріжки "Феткук"

Смажені пиріжки «Феткук»


Смажені пиріжки «Феткук»

Інгредієнти для «Смажені пиріжки» Феткук «»:

Борошно пшеничне — 350 г
Сіль — 1/2 ч. Л.
Цукор — 1/2 ст. л.
Вода — 220 мл
Дріжджі (Сухі) — 1 ч. Л.
Тунець (Бюджетний варіант заміни — сардини.) — 1 бан.
Помідор — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Морква — 1 шт
Лимон — 1/2 шт
Гірчиця — 1 ст. л.
Перець чорний

Рецепт «Смажені пиріжки» Феткук «»:

  1. Змішати борошно, сіль, цукор, дріжджі. Воду трохи нагріти, всипати в воду борошняну суміш. Замісити м’яке тісто, накрити плівкою, змащену маслом. Прибрати в тепло на 1-1,5 години.
  2. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити овочі. Скласти в миску підсмажені овочі, тунець без рідини, дрібно порізаний помідор, лимонний сік, гірчицю, видавити лимонний сік (необов’язково брати стільки соку, скільки в рецепті, орієнтуйтеся на свій смак). Посолити і поперчити за смаком.
  3. Підійшло тісто розділити на кульки розміром з волоський горіх. Дати трохи постояти. Смажити в рясному кількості розпеченого рослинного масла. Після смаження укласти на паперові серветки, щоб скло масло.
  4. Зробити в пиріжках глибокі розрізи, вкласти начинку. Можна їсти як гарячими, так і холодними.
Читайте ще:  Рецепт Апельсиновий пиріг «Аранджоне»
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)
Сейчас читают:
Top