Смажені пиріжки “Феткук”
1787 Смажені пиріжки "Феткук"

Смажені пиріжки “Феткук”


Смажені пиріжки “Феткук”

Інгредієнти для “Смажені пиріжки” Феткук “”:

Борошно пшеничне – 350 г
Сіль – 1/2 ч. Л.
Цукор – 1/2 ст. л.
Вода – 220 мл
Дріжджі (Сухі) – 1 ч. Л.
Тунець (Бюджетний варіант заміни – сардини.) – 1 бан.
Помідор – 1 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Морква – 1 шт
Лимон – 1/2 шт
Гірчиця – 1 ст. л.
Перець чорний

Рецепт “Смажені пиріжки” Феткук “”:

  1. Змішати борошно, сіль, цукор, дріжджі. Воду трохи нагріти, всипати в воду борошняну суміш. Замісити м’яке тісто, накрити плівкою, змащену маслом. Прибрати в тепло на 1-1,5 години.
  2. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажити овочі. Скласти в миску підсмажені овочі, тунець без рідини, дрібно порізаний помідор, лимонний сік, гірчицю, видавити лимонний сік (необов’язково брати стільки соку, скільки в рецепті, орієнтуйтеся на свій смак). Посолити і поперчити за смаком.
  3. Підійшло тісто розділити на кульки розміром з волоський горіх. Дати трохи постояти. Смажити в рясному кількості розпеченого рослинного масла. Після смаження укласти на паперові серветки, щоб скло масло.
  4. Зробити в пиріжках глибокі розрізи, вкласти начинку. Можна їсти як гарячими, так і холодними.
Читайте ще:  Пиріг з айвою по-угорськи
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)
Сейчас читают:
Top