Рецепт М’ясний пиріг з черемшею
2873 Рецепт М'ясний пиріг з черемшею

Рецепт М’ясний пиріг з черемшею


Рецепт М’ясний пиріг з черемшею

Читайте также: Попелиця на кімнатних рослинах – як боротися зі шкідником

Інгредієнти для “М’ясний пиріг з черемшею”:

Борошно пшеничне / Борошно – 250 г
Дріжджі – 10 г
Молоко – 125 мл
Черемша – 1 Пуч.
Шинка – 100 г
Грудинка (копчена) – 100 г
Масло вершкове – 50 г
Яйце куряче – 4 шт
Сир твердий – 150 г
Сметана – 200 г
Олія – ​​3 ст. л.
сіль
Перець чорний
Цукор – 1 пучку.

Рецепт “М’ясний пиріг з черемшею”:

  1. Рослинну олію перемішуємо з борошном. Дріжджі перемішуємо з цукром і теплим молоком (приблизно 30-40 градусів).
  2. Через 10-15 хвилин додаємо нашу суміш в борошно і замішуємо тісто. Накриваємо рушником на 45-60 хвилин.
  3. В цей час, готуємо начинку для пирога. Черемшу миємо і зайву вологу сушимо паперовими рушниками.
  4. Шинку і грудинку нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на сковороді.
  5. Додаємо вершкове масло і черемшу. Тушкуємо на маленькому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини.
  6. Яйця збиваємо, сир ріжемо кубиками. Змішуємо всі зі сметаною і додаємо до нашої зажарки.
  7. Знімаємо з вогню.
  8. До цього часу, тісто вже підійшло.
  9. Форму змащуємо маслом, розгортає тісто і ставимо в форму, роблячи бортики на 2-3 см.
  10. Додаємо нашу начинку і накриваємо форму фольгою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім фольгу знімаємо і випікаємо пиріг ще 30-40 хвилин, в залежності від духовки.
  11. Подаємо гарячим або теплим. Смачного!
Статью нашли по запросам:
  • пиріг з черемшою
Читайте ще:  Рецепт Плітвицькі пиріг
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

шестнадцать − девять =

Сейчас читают:
Top