2873 Рецепт М'ясний пиріг з черемшею

Рецепт М’ясний пиріг з черемшею


Рецепт М’ясний пиріг з черемшею

Читайте также: Попелиця на кімнатних рослинах – як боротися зі шкідником

Інгредієнти для «М’ясний пиріг з черемшею»:

Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Дріжджі — 10 г
Молоко — 125 мл
Черемша — 1 Пуч.
Шинка — 100 г
Грудинка (копчена) — 100 г
Масло вершкове — 50 г
Яйце куряче — 4 шт
Сир твердий — 150 г
Сметана — 200 г
Олія — ​​3 ст. л.
сіль
Перець чорний
Цукор — 1 пучку.

Рецепт «М’ясний пиріг з черемшею»:

  1. Рослинну олію перемішуємо з борошном. Дріжджі перемішуємо з цукром і теплим молоком (приблизно 30-40 градусів).
  2. Через 10-15 хвилин додаємо нашу суміш в борошно і замішуємо тісто. Накриваємо рушником на 45-60 хвилин.
  3. В цей час, готуємо начинку для пирога. Черемшу миємо і зайву вологу сушимо паперовими рушниками.
  4. Шинку і грудинку нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на сковороді.
  5. Додаємо вершкове масло і черемшу. Тушкуємо на маленькому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини.
  6. Яйця збиваємо, сир ріжемо кубиками. Змішуємо всі зі сметаною і додаємо до нашої зажарки.
  7. Знімаємо з вогню.
  8. До цього часу, тісто вже підійшло.
  9. Форму змащуємо маслом, розгортає тісто і ставимо в форму, роблячи бортики на 2-3 см.
  10. Додаємо нашу начинку і накриваємо форму фольгою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім фольгу знімаємо і випікаємо пиріг ще 30-40 хвилин, в залежності від духовки.
  11. Подаємо гарячим або теплим. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Капустяний пиріг з курячою грудкою
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top