Рецепт М’ясний пиріг з черемшею
Содержание
Рецепт М’ясний пиріг з черемшею
Читайте также: Попелиця на кімнатних рослинах – як боротися зі шкідником
Інгредієнти для «М’ясний пиріг з черемшею»:
Борошно пшеничне / Борошно — 250 г
Дріжджі — 10 г
Молоко — 125 мл
Черемша — 1 Пуч.
Шинка — 100 г
Грудинка (копчена) — 100 г
Масло вершкове — 50 г
Яйце куряче — 4 шт
Сир твердий — 150 г
Сметана — 200 г
Олія — 3 ст. л.
сіль
Перець чорний
Цукор — 1 пучку.
Рецепт «М’ясний пиріг з черемшею»:
- Рослинну олію перемішуємо з борошном. Дріжджі перемішуємо з цукром і теплим молоком (приблизно 30-40 градусів).
- Через 10-15 хвилин додаємо нашу суміш в борошно і замішуємо тісто. Накриваємо рушником на 45-60 хвилин.
- В цей час, готуємо начинку для пирога. Черемшу миємо і зайву вологу сушимо паперовими рушниками.
- Шинку і грудинку нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на сковороді.
- Додаємо вершкове масло і черемшу. Тушкуємо на маленькому вогні, помішуючи, 3-4 хвилини.
- Яйця збиваємо, сир ріжемо кубиками. Змішуємо всі зі сметаною і додаємо до нашої зажарки.
- Знімаємо з вогню.
- До цього часу, тісто вже підійшло.
- Форму змащуємо маслом, розгортає тісто і ставимо в форму, роблячи бортики на 2-3 см.
- Додаємо нашу начинку і накриваємо форму фольгою. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім фольгу знімаємо і випікаємо пиріг ще 30-40 хвилин, в залежності від духовки.
- Подаємо гарячим або теплим. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Пирогів )