Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци
Содержание
Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци
Інгредієнти для «« Чебупіцца »гібрид чебурека і піци»:
Борошно пшеничне / Борошно — 3 скл.
Сіль — 1 ч. Л.
Масло рослинне (І до обсмажування 200 гр) — 2 ст. л.
Вода (Копатько) — 1 мл
Ковбаса — 100 г
Сир твердий — 100 г
Моцарелла — 100 г
Помідор — 2 шт
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 5
Рецепт «« Чебупіцца »гібрид чебурека і піци»:
- Готуємо тісто: У 3 склянки борошна додаємо 1 ч. ложку солі, 2 ст. ложки рослинної олії і 1 склянку окропу.
- Вимішуємо тісто і прибираємо його в пакет хв на 15.
- За цей час нарізаємо начинку: помідори кільцями, ковбасу і сир.
- Тісто ділимо на 2 частини, розгортаємо в тонкий пласт, на 1 половину викладаємо гуртки помідор, на них начинку і закриваємо другою половинкою. (Докладніше в відео).
- Вирізаємо склянкою кругляши і обсмажуємо їх з 2 сторін в рослинному маслі. Пригощайтеся!
По теме: ( из рубрики Рецепти Чебуреків )