Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци
3237 Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци

Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци


Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци

Інгредієнти для «« Чебупіцца »гібрид чебурека і піци»:

Борошно пшеничне / Борошно — 3 скл.
Сіль — 1 ч. Л.
Масло рослинне (І до обсмажування 200 гр) — 2 ст. л.
Вода (Копатько) — 1 мл
Ковбаса — 100 г
Сир твердий — 100 г
Моцарелла — 100 г
Помідор — 2 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Рецепт «« Чебупіцца »гібрид чебурека і піци»:

  1. Готуємо тісто: У 3 склянки борошна додаємо 1 ч. ложку солі, 2 ст. ложки рослинної олії і 1 склянку окропу.
  2. Вимішуємо тісто і прибираємо його в пакет хв на 15.
  3. За цей час нарізаємо начинку: помідори кільцями, ковбасу і сир.
  4. Тісто ділимо на 2 частини, розгортаємо в тонкий пласт, на 1 половину викладаємо гуртки помідор, на них начинку і закриваємо другою половинкою. (Докладніше в відео).
  5. Вирізаємо склянкою кругляши і обсмажуємо їх з 2 сторін в рослинному маслі. Пригощайтеся!

Читайте ще:  Рецепт Чебуреки
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Чебуреків)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

пять × 4 =

Сейчас читают:
Статьи рядом
Top