Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів
3390 Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів

Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів


Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів

Читайте также: Жакет с поперечной резинкой

Інгредієнти для «Тонкий бісквіт для рулетів»:

бісквіт

Борошно пшеничне / Борошно — 80 г
Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 60 г
Молоко — 60 мл
Масло рослинне (без запаху) — 40 мл
Сіль (щіпка)
Ванільний цукор (8г) — 1 пакет.

начинка

Конфітюр (у мене чорничний, будь-який) — 4 ст. л.
Мигдаль (крихта, будь-які горіхи) — 1 ст. л.

додатково

Цукрова пудра (частина для сиропу) — 2 ст. л.
Вода (для сиропу) — 50 мл
Кориця (для сиропу за бажанням) — 1/4 ч. Л.

Рецепт «Тонкий бісквіт для рулетів»:

  1. Відокремити білки від жовтків дуже акуратно.
    У чаші міксера збити білки з сіллю, спочатку на малій швидкості, потім її збільшити, до міцних піків.
    Повинні добре триматися на віночку.
  2. В іншій чаші збити жовтки. Поступово в кілька прийомів влити рослинне масло.
    Продовжуючи збивати, додати ванільний цукор. Влити молоко. Додати цукор.
  3. Просіюємо борошно.
    Збити швидко в однорідне тісто. В отриману масу вмішати збиті білки частинами, працюємо віночком знизу вгору.
  4. Деко застелити пекарським папером.
    Виливати тісто на середину дека (розмір стандартний).
  5. Рівномірно розподілити по всій поверхні.
    Деко можна пару раз вдарити об стіл, щоб тісто розподілилося рівномірно.
  6. Випікати в розігрітій духовці до 170С до готовності, приблизно 15хв. (Орієнтуйтеся на свою духовку),
    бісквіт повинен злегка зарум’яниться.
    Готовий бісквіт повинен пружинити.
    Накрити деко рушником, перевернути на дошку. Зняти акуратно папір для випічки.
  7. Акуратно згорнути разом з рушником не в тугий рулет.
    Залишити на пару хвилин, щоб рулет охолонув.
    Розгорнути рушник. Рулет легкий, еластичний.
  8. Для сиропу просочення, змішати воду, цукрову пудру і корицю (Щоб бісквіт вийшов більш соковитим і ніжним, рекомендується просочувати його солодким сиропом, а для аромату додається трохи кориці, ванілі або цедри цитрусових).
  9. Просочити весь пласт, особливо краї. Можна їх акуратно зрізати ножем для піци.
  10. На просочений бісквіт викласти конфітюр.
    Верхній край бісквіта залишити без конфитюра,т. к. при згортанні, він може витекти.
  11. Конфітюр присипати мигдальною крихтою. Згорнути рулет. У мене конфітюр не витікав, край
    бісквіта змастила додатково.
  12. Зверху посипати рулет цукровою пудрою (Стружкою кокосової, полити глазур’ю або помадкою або прикрасити ягодами, фруктами, шоколадною стружкою).
Читайте ще:  Рецепт М'ясний рулет "Бичаче око"
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Рулетів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

2 × пять =

Сейчас читают:
Top