3384 Рецепт Сметанне різотто з рибою

Рецепт Сметанне різотто з рибою


Рецепт Сметанне різотто з рибою

Інгредієнти для «Сметанне різотто з рибою»:

Рис (вага сухого стану) — 200 г
Філе рибне (наприклад тріска) — 400 г
Олія — ​​4 ст. л.
Спеції (для риби ) — за смаком
Шніт-цибуля — 1 Пуч.
Яйце куряче — 4 шт
Куркума — 0.5 ч. Л.
Каррі — 0.5 ч. Л.
Сіль за смаком
Перець чорний (мелений) — за смаком
Сметана — 400 г
Сік лимонний — 1 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт «Сметанне різотто з рибою»:

  1. Рис варимо 20-25 хвилин (в залежності вказівок на упаковці). Ми залишаємо його остигати в мисці.
  2. Якщо ваше філе в замороженому стані, то ретельно його необхідно розморозити. Нарізаємо рибу дрібними шматочками.
  3. Рибу смажимо до готовності на рослинній олії разом з сіллю, перцем і спеціями за смаком.
  4. Змішуємо рибу з рисом.
  5. Курячі яйця варимо круто.
  6. Шніт-цибуля миємо і дрібно нарізаємо.
  7. Яйця натираємо на крупній тертці і додаємо в прогресуючі різотто 🙂
  8. Додаємо шніт-цибулю, лимонний сік, куркуму, каррі і заправляємо суміш сметаною.
  9. Все ретельно перемішуємо. Ви можете пофантазувати і додати ще якісь інгредієнти 🙂
  10. Подаємо готове різотто на стіл. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Макрурус в клярі
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top