Рецепт Сметанне різотто з рибою
Содержание
Рецепт Сметанне різотто з рибою
Інгредієнти для «Сметанне різотто з рибою»:
Рис (вага сухого стану) — 200 г
Філе рибне (наприклад тріска) — 400 г
Олія — 4 ст. л.
Спеції (для риби ) — за смаком
Шніт-цибуля — 1 Пуч.
Яйце куряче — 4 шт
Куркума — 0.5 ч. Л.
Каррі — 0.5 ч. Л.
Сіль за смаком
Перець чорний (мелений) — за смаком
Сметана — 400 г
Сік лимонний — 1 ст. л.
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6
Рецепт «Сметанне різотто з рибою»:
- Рис варимо 20-25 хвилин (в залежності вказівок на упаковці). Ми залишаємо його остигати в мисці.
- Якщо ваше філе в замороженому стані, то ретельно його необхідно розморозити. Нарізаємо рибу дрібними шматочками.
- Рибу смажимо до готовності на рослинній олії разом з сіллю, перцем і спеціями за смаком.
- Змішуємо рибу з рисом.
- Курячі яйця варимо круто.
- Шніт-цибуля миємо і дрібно нарізаємо.
- Яйця натираємо на крупній тертці і додаємо в прогресуючі різотто 🙂
- Додаємо шніт-цибулю, лимонний сік, куркуму, каррі і заправляємо суміш сметаною.
- Все ретельно перемішуємо. Ви можете пофантазувати і додати ще якісь інгредієнти 🙂
- Подаємо готове різотто на стіл. Смачного!
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )