Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком
2805 Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком

Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком


Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком

Інгредієнти для «Біскотті з шоколадом і фундуком»:

Борошно пшеничне / Борошно — 170 г
Борошно рисове — 100 г
Какао-порошок — 30 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Фундук (цілий, підсушений, очищений) — 200 г
Шоколад темний — 100 г
Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 120 г

Рецепт «Біскотті з шоколадом і фундуком»:

  1. Із загальної ваги горіхів, візьміть ~ жменю, порубати дрібно. Потім подрібніть шоколад, не дуже дрібно. Змішайте борошняну суміш: борошно пшеничне + борошно рисову + какао порошок + розпушувач + подрібнений шоколад + цілий фундук. Яйця розбийте в замесочную миску, відкладіть 1/3 жовтка (для змащування верху батончиків).
  2. Яйця збийте з цукром, втрутився борошняну суміш, спочатку ложкою, далі вимішують тісто рукою, при необхідності змочуючи руку водою.
  3. Виходить щільне, слухняне, трохи липке тісто. Накрийте миску з тістом харчовою плівкою (або приберіть в пакет), дайте тісту постояти при кімнатній температурі хвилин 40-60.
  4. На робочу поверхню (на силіконовий килимок) присипте трохи борошна, викладіть тісто, розділіть на три частини. Сформуйте три батончика, d 3,5-4 см., Вкачувавши батончики в борошні, що б перестали липнути.
  5. Батончики викладіть на деко, на антипригарний килимок (папір для випічки). Залишений (1/3) жовток розмішайте з 1 ст. л. молока, змастіть зверху батончики, посипте подрібненим фундуком.
    Духовка 180-190 градусів, випікаються 20 хвилин. Зверху батончиків обов’язково утворюється довільна тріщина (це означає тісто правильно замішано і вистояти перед випічкою).
  6. Готові батончики зніміть з дека, дайте трохи охолонути (7-10 хвилин), ще теплі батончики наріжте впоперек шайбочками, товщиною 1 см. Ріжте акуратно, притримуючи з боків, щоб батончик не розвалився. Викладіть нарізані «шайбочки» назад на деко (на килимок).
    Духовка 200 градусів, підсушіть 5 хвилин, переверніть, тримайте в духовці ще 5 хвилин. Готові міні-біскотті остудіть на решітці.
  7. Остигнули бискотти перекладіть в бляшанку, зберігайте під кришкою при кімнатній температурі.
    Приємного кавування!!!
Читайте ще:  Рецепт Безглютенові імбирні пряники
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Печива)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

3 × 5 =

Сейчас читают:
Top