Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком
Содержание
Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком
Інгредієнти для «Біскотті з шоколадом і фундуком»:
Борошно пшеничне / Борошно — 170 г
Борошно рисове — 100 г
Какао-порошок — 30 г
Розпушувач тіста — 1 ч. Л.
Фундук (цілий, підсушений, очищений) — 200 г
Шоколад темний — 100 г
Яйце куряче — 3 шт
Цукор — 120 г
Рецепт «Біскотті з шоколадом і фундуком»:
- Із загальної ваги горіхів, візьміть ~ жменю, порубати дрібно. Потім подрібніть шоколад, не дуже дрібно. Змішайте борошняну суміш: борошно пшеничне + борошно рисову + какао порошок + розпушувач + подрібнений шоколад + цілий фундук. Яйця розбийте в замесочную миску, відкладіть 1/3 жовтка (для змащування верху батончиків).
- Яйця збийте з цукром, втрутився борошняну суміш, спочатку ложкою, далі вимішують тісто рукою, при необхідності змочуючи руку водою.
- Виходить щільне, слухняне, трохи липке тісто. Накрийте миску з тістом харчовою плівкою (або приберіть в пакет), дайте тісту постояти при кімнатній температурі хвилин 40-60.
- На робочу поверхню (на силіконовий килимок) присипте трохи борошна, викладіть тісто, розділіть на три частини. Сформуйте три батончика, d 3,5-4 см., Вкачувавши батончики в борошні, що б перестали липнути.
- Батончики викладіть на деко, на антипригарний килимок (папір для випічки). Залишений (1/3) жовток розмішайте з 1 ст. л. молока, змастіть зверху батончики, посипте подрібненим фундуком.
Духовка 180-190 градусів, випікаються 20 хвилин. Зверху батончиків обов’язково утворюється довільна тріщина (це означає тісто правильно замішано і вистояти перед випічкою). - Готові батончики зніміть з дека, дайте трохи охолонути (7-10 хвилин), ще теплі батончики наріжте впоперек шайбочками, товщиною 1 см. Ріжте акуратно, притримуючи з боків, щоб батончик не розвалився. Викладіть нарізані «шайбочки» назад на деко (на килимок).
Духовка 200 градусів, підсушіть 5 хвилин, переверніть, тримайте в духовці ще 5 хвилин. Готові міні-біскотті остудіть на решітці. - Остигнули бискотти перекладіть в бляшанку, зберігайте під кришкою при кімнатній температурі.
Приємного кавування!!!
По теме: ( из рубрики Рецепти Печива )