Рецепт Апельсиновий пиріг «Аранджоне»
351 Рецепт Апельсиновий пиріг «Аранджоне»

Рецепт Апельсиновий пиріг «Аранджоне»


Рецепт Апельсиновий пиріг «Аранджоне»

Інгредієнти для рецепта Апельсиновий пиріг «Аранджоне»

Яйце куряче (Жовток варений) – 3 шт
Маргарин – 150 г
Борошно пшеничне – 15 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Розпушувач тесту (Не обов’язково) – 1 ч. Л.
Апельсин – 3 шт
Горіхи волоські – 50 г
Ізюм – 40 г
Кориця – 1 ч. Л.
Вода – 50 мл
Крохмаль картопляний (С гіркою) – 1 ч. Л.

На форму діаметром 24см.

Для тесту нам знадобляться:

3 яйця
150г. маргарину (кімнатної температури)
1 ст. л. цукру
15 ст. л. борошна
1 ч. Л. розпушувача

  • Для початку зварити 3 яйця і відокремити жовтки (білки не потрібні). З’єднати їх з розм’якшеним маргарином (НЕ топленим!). Додати цукор.
  • Змішати з просіяного борошном і розпушувачем. Приблизно 15 ст. л. без гірки. Тісто має бути як м’який пластилін і не липнути до рук. 1/3 частина кладемо в морозилку. Решта викладаємо у форму для запікання і робимо високий бортик. Я роблю шар в пів сантиметра. Накриваємо плівкою і залишаємо.

Для начинки нам знадобляться:

1 апельсин (соковитий і не маленький)
50г. горіхів
40г. родзинок
1 ч. Л. кориці

  • Розігріваємо духовку. Подрібнюємо горіхи. Заливаємо окропом ізюм. Филируем, на дрібні шматочки, апельсин. Начинка готова.

Для заливки нам знадобляться:

2 апельсина
1ст. л. цукру
1ч. л. крохмалю
50мл. холодної води

  • Додаємо сік з апельсинів. Ставимо на плиту і додаємо цукор. Помішуючи доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. Розводимо крохмаль у воді. Вливаємо в киплячий сік. Постійно заважаємо до загустіння і знімаємо з плити.
  • Соус повинен бути схожий на кисіль.
  • На тісто кладемо апельсин, горіхи, родзинки, корицю. Виливаємо заливку і загортаємо краю.
  • Дістаємо тісто з морозилки і натираємо на тертці. Посипаємо пиріг. Ставимо в розігріту до 160-180 ° C духовку на 30 хв. Температуру і час регулюйте під Вашу піч.
  • Дістаємо і насолоджуємося смаком! Приємного апетиту 🙂 P.S. Це мій дебют, так що не судіть строго. Намагалася описати все детально і зрозуміло.
Читайте ще:  Різдвяний апельсиновий пиріг
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Пирогів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 5 =

Сейчас читают:
Top