Рецепт Рубаний біфштекс з соєвого м’яса
Рецепт Рубаний біфштекс з соєвого м’яса
Інгредієнти для рецепта Рубаний біфштекс з соєвого м’яса
М’ясо (соєве) — 200 г
Цибуля ріпчаста — 100 г
Сода — 23 г
Перець болгарський — 1 шт
сіль
спеції
Зелень — 2 Пуч.
Олія — 1 ст. л.
1. У киплячій підсоленій воді відварюємо соєве м’ясо, відкидаємо його на друшляк і злегка віджимаємо.
2. Дрібно нарізаємо болгарський перець.
3. Дрібно нарізану цибулю пасеруємо на рослинній олії до золотистого кольору.
4. До цибулі додаємо соєве м’ясо, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи.
5. Соєве м’ясо і цибулю подрібнюємо блендером, додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, трохи зелені, соду, спеції. Все перемішуємо, прибираємо в холодильник на годину. Далі формуємо з отриманої маси біфштекси і викладаємо у форму для запікання, попередньо змащену олією.
6. Запікаємо в духовці при температурі 180 градусів 20-30 хвилин до утворення золотистої скоринки.
7. При подачі можна прикрасити зеленню.