Рецепт М’ясний рулет “Бичаче око”
2871 Рецепт М'ясний рулет "Бичаче око"

Рецепт М’ясний рулет “Бичаче око”


Рецепт М’ясний рулет “Бичаче око”

Читайте также: Алергія на укуси бджіл і користь отрути для людини

Інгредієнти для “М’ясний рулет “Бичаче око”:

Фарш м’ясний (можна взяти будь-який фарш) – 700 г
Яйце куряче (залежить від розміру яєць. 4 шт в рулет і 1 яйце для змащування рулету) – 5 шт
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Сіль (за смаком) – 1 ч. Л.
Спеції (за смаком) – 1 ч. Л.

Рецепт М’ясний рулет “Бичаче око”

  1. Підготувати фарш. Прокрутити, додати цибулю, сіль, спеції за смаком. Далі вологими руками викласти фарш на харчову плівку.
  2. Відварити яйця (в круту), почистити і викласти на середину фаршу уздовж один за одним.
  3. За допомогою плівки згорнути наш рулетик.
  4. Перекладаємо рулет на фольгу і змащуємо збитим сирим яйцем.
  5. Красиво запечатує все наше пишність в фольгу і ставимо в духовку хвилин на 40 при температурі 190 *
  6. Через 40 хвилин, дістаємо, даємо відпочити хвилин 10-15, нарізаємо рулет і подаємо з улюбленим гарніром.
Читайте ще:  Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Рулетів)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

16 + шесть =

Сейчас читают:
Top