Рецепт М’ясний рулет «Бичаче око»
Содержание
Рецепт М’ясний рулет «Бичаче око»
Інгредієнти для «М’ясний рулет «Бичаче око»:
Фарш м’ясний (можна взяти будь-який фарш) — 700 г
Яйце куряче (залежить від розміру яєць. 4 шт в рулет і 1 яйце для змащування рулету) — 5 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Сіль (за смаком) — 1 ч. Л.
Спеції (за смаком) — 1 ч. Л.
Рецепт М’ясний рулет «Бичаче око»
- Підготувати фарш. Прокрутити, додати цибулю, сіль, спеції за смаком. Далі вологими руками викласти фарш на харчову плівку.
- Відварити яйця (в круту), почистити і викласти на середину фаршу уздовж один за одним.
- За допомогою плівки згорнути наш рулетик.
- Перекладаємо рулет на фольгу і змащуємо збитим сирим яйцем.
- Красиво запечатує все наше пишність в фольгу і ставимо в духовку хвилин на 40 при температурі 190 *
- Через 40 хвилин, дістаємо, даємо відпочити хвилин 10-15, нарізаємо рулет і подаємо з улюбленим гарніром.
По теме: ( из рубрики Рецепти Рулетів )