Курка з бобами і ягодами годжі
Содержание
Курка з бобами і ягодами годжі
Інгредієнти для «Курка з бобами і ягодами годжі»:
Грудка куряча — 3 шт
Ягода (у мене годжі. Можна замінити шипшиною.) — 250 г
Боби — 100 г
Куркума — 1 ч. Л.
Паприка солодка (в цій страві вся родзинка в копченої паприці) — 2 ч. Л.
Порошок часниковий — 2 ч. Л.
Сіль (швидше за все, за смаком) — 0,5, ч. Л.
Перець чилі (теж за смаком. Ми любимо гостріше, додаємо часто чайну ложку і більше. 0,5 чайної ложки достатньо. Не горить і доповнює смак) — 0,5, ч. Л.
Кінза (посипати готову страву) — 0,5, Пуч.
Олія кунжутна (для смаження) — 4 ст. л.
Рецепт «Курка з бобами і ягодами годжі»:
- Візьміть ягоди, розберіть і промийте. Якщо замінюєте шипшиною, все те ж саме. Якщо використовуєте сухі ягоди, попередньо замочіть.
- Візьміть курячі грудки, добре промийте і наріжте на невеликі шматочки.
- Обсмажте курку до напівготовності на кунжутному маслі. Додайте очищені боби. Посоліть.
- Всипте до курки спеції. Копчену паприку, куркуму, часник, чилі. Перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
- Всипте ягоди, перемішайте і накрийте кришкою. Готуйте ще хв 5-7 періодично помішуючи.
- Ось і все! Ви на фінішній прямій. Сервіруйте стіл, швиденько приготуйте освіжаючий салат або сальсу і до столу! Посипте свіжої кінзою або сушеної, теж відмінний варіант.
- Ось як то так! Можна готову страву злегка присипати чилі пластівцями. Красиво і дуже смачно.
По теме: ( из рубрики Рецепти Птиці )