323 Рецепт Кельнський гороховий суп

Рецепт Кельнський гороховий суп


Рецепт Кельнський гороховий суп

Інгредієнти для рецепта Кельнський гороховий суп

Свинина (потрібні свинячі ніжки) — 2 шт
Бекон — 200 г
Горох (бажано нелущений) — 500 г
Картопля (середніх) — 5 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Морква — 2 шт
Часник — 2 зуб.
Майоран — 1 ч. Л.
Перець чорний
чебрець
сіль

  1. Отже .. нам знадобиться горох, бажано нелущений. Горох потрібно замочити у воді на ніч.
  2. Так само нам знадобляться свинячі ніжки, я їх так само замочую на ніч.
  3. На другий день ставимо варити ніжки. Після закипання зняти піну і засипати горох. Як все закипить, робимо слабкий вогонь і варимо все разом близько 3 годин. Поки все вариться нам будуть потрібні ще такі продукти.
  4. Картоплю почистити і дрібно порізати. Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву потерти. Бекон так само дрібно порізати. Розігріти сковороду і починаємо обсмажувати бекон, потім додаємо цибулю і моркву. Перчимо до смаку.
  5. Після 3 х годин варіння дістаємо ніжки, відокремлюємо м’ясо від кісток. Повертаємо м’ясо в каструлю, додаємо картоплю і солимо за смаком, не забуваючи що бекон солоний. Через 10 хвилин додаємо зажарку, дрібно нарізаний часник і майоран з чебрецем. Пробуємо на сіль і варимо все разом на слабкому вогні 20 хвилин. І ось наш ситний і наваристий суп готовий.
Читайте ще:  Курячий суп з рисово-сирними галушками
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )

    Оставить отзыв

    Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

    *
    *

    Роздiли
    Top