Рецепт Кельнський гороховий суп
Рецепт Кельнський гороховий суп
Інгредієнти для рецепта Кельнський гороховий суп
Свинина (потрібні свинячі ніжки) — 2 шт
Бекон — 200 г
Горох (бажано нелущений) — 500 г
Картопля (середніх) — 5 шт
Цибуля ріпчаста — 2 шт
Морква — 2 шт
Часник — 2 зуб.
Майоран — 1 ч. Л.
Перець чорний
чебрець
сіль
- Отже .. нам знадобиться горох, бажано нелущений. Горох потрібно замочити у воді на ніч.
- Так само нам знадобляться свинячі ніжки, я їх так само замочую на ніч.
- На другий день ставимо варити ніжки. Після закипання зняти піну і засипати горох. Як все закипить, робимо слабкий вогонь і варимо все разом близько 3 годин. Поки все вариться нам будуть потрібні ще такі продукти.
- Картоплю почистити і дрібно порізати. Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву потерти. Бекон так само дрібно порізати. Розігріти сковороду і починаємо обсмажувати бекон, потім додаємо цибулю і моркву. Перчимо до смаку.
- Після 3 х годин варіння дістаємо ніжки, відокремлюємо м’ясо від кісток. Повертаємо м’ясо в каструлю, додаємо картоплю і солимо за смаком, не забуваючи що бекон солоний. Через 10 хвилин додаємо зажарку, дрібно нарізаний часник і майоран з чебрецем. Пробуємо на сіль і варимо все разом на слабкому вогні 20 хвилин. І ось наш ситний і наваристий суп готовий.
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )