Рецепт Суп картопляний
Рецепт Суп картопляний
Інгредієнти для рецепта Суп картопляний
Курка (спинки, крила) — 700 г
Цибуля ріпчаста (1 — в бульйон, 1 — в суп) — 2 шт
Селера кореневої — 0,5 шт
Морква (1 — в бульйон, 1 — в суп) — 2 шт
Помідор — 2 шт
Картопля — 500 г
Петрушка — 1,5 Пуч.
Олія — 2 ст. л.
сіль
суміш перців
Лист лавровий — 3 шт
Перець чорний (горошок) — 4 шт
Читайте также: всё о ведении домашнего хозяйтва
- Приготувати бульйон. Додати туди черешок селери і стебла петрушки, перев’язані ниткою.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву натерти, селера нашаткувати тонкою соломкою.
- Лук обсмажити пару хвилин, додати до нього морква.
- Помідори очистити і нарізати кубиком. Викласти до зажарки, перемішати і залишити гаситися під кришкою 10 хвилин.
- Вийняти курку і овочі з бульйону, бульйон процідити. Картоплю нарізати брусочками. Курку відокремити від кісток.
- Додати бульйон в каструлю з засмажкою. Довести до кипіння, додати картоплю, лавровий лист, перець горошком, сіль. Варити хвилин 5 до готовності картоплі.
По теме: ( из рубрики Рецепти Супів )