1781 Салат «Сніговий Айсберг»

Салат «Сніговий Айсберг»


Салат «Сніговий Айсберг»

Інгредієнти для «Салат« Сніговий Айсберг »:

Крабові палички  — 300 г
Яйце куряче (Варені) — 5 шт
Листя салату (Айсберг) — 400 г
Сир твердий — 120 г
Лук-порей — 30 г
майонез
Ікра рибна (ікра мойви з копченим лососем) — 180 г

Рецепт «Салат« Сніговий Айсберг »:

  1. Я готую листкові салати в рознімної формі. Тому перш за все застилаю пергаментом.
  2. Змастити дно форми майонезом і посипати меленим перцем (можна і без нього)
  3. Крабові палички розділити і викласти шаром.
  4. Зробити «павутину» з майонезу.
  5. Подрібнити цибулю порей і викласти на крабові палички.
  6. Яйця розділити на білки і жовтки. Натерти білки на дрібній тертці і викласти наступним шаром.
  7. Банку ікри мойви.
  8. Викласти ікру шаром на білки
  9. Дрібно нашаткувати салат Айсберг і викласти на ікру і змастити майонезом. Якщо немає Айсберга, то можна використовувати дуже дрібно порізану кубиком і розім’яту руками білокачанну капусту.
  10. Сир натерти на дуже дрібній тертці і викласти на салат, також змастити майонезом.
  11. Жовтки натерти на тертці і посипати зверху на салат.
  12. Салат накрити плівкою і прибрати в холодильник на 2-3 години. Можна і на ніч.
Читайте ще:  Салат "Новорічний експромт"
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )
Роздiли
Top