Салат «Сніговий Айсберг»
Содержание
Салат «Сніговий Айсберг»
Інгредієнти для «Салат« Сніговий Айсберг »:
Крабові палички — 300 г
Яйце куряче (Варені) — 5 шт
Листя салату (Айсберг) — 400 г
Сир твердий — 120 г
Лук-порей — 30 г
майонез
Ікра рибна (ікра мойви з копченим лососем) — 180 г
Рецепт «Салат« Сніговий Айсберг »:
- Я готую листкові салати в рознімної формі. Тому перш за все застилаю пергаментом.
- Змастити дно форми майонезом і посипати меленим перцем (можна і без нього)
- Крабові палички розділити і викласти шаром.
- Зробити «павутину» з майонезу.
- Подрібнити цибулю порей і викласти на крабові палички.
- Яйця розділити на білки і жовтки. Натерти білки на дрібній тертці і викласти наступним шаром.
- Банку ікри мойви.
- Викласти ікру шаром на білки
- Дрібно нашаткувати салат Айсберг і викласти на ікру і змастити майонезом. Якщо немає Айсберга, то можна використовувати дуже дрібно порізану кубиком і розім’яту руками білокачанну капусту.
- Сир натерти на дуже дрібній тертці і викласти на салат, також змастити майонезом.
- Жовтки натерти на тертці і посипати зверху на салат.
- Салат накрити плівкою і прибрати в холодильник на 2-3 години. Можна і на ніч.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )