647 Фунчоза з перцем

Фунчоза з перцем


Фунчоза з перцем

Інгредієнти для «Фунчоза з перцем»:

Перець болгарський — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 1/2 шт
Фунчоза — 100 г
Соєвий соус (ВОК для смаження, від ТМ Кіккоман) — 1 ст. л.
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Часник (пе) — 2 зуб.
Перець чилі — 1/2 шт
цукор
сіль
Коріандр — 1 ч. Л.
Олія — ​​1 ст. л.

Рецепт «Фунчоза з перцем»:

  1. Фунчозу залити окропом на 4 хвилини. Воду злити і залити холодною водою, на 5 хвилин,
    промити і відкинути на сито.
  2. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Викласти цибулю в киплячу олію і відразу ж вогонь зменшити до мінімального. Додати паприку, перемішати.
  3. Перці вимити, нарізати на тонкі й довгі смужки. Чилі нарізати тонкими кільцями.
  4. Викласти перці до цибулі, додати вогонь, обсмажити пару хвилин, перемішуючи. Влити соєвий соус. Прожарити ще 5 хвилин на середньому вогні.
  5. Часник почистити і потовкти, додати до фунчозу. Викласти гарячими овочі і коріандр. Перемішати.
  6. Виправити на сіль, цукор. Дати настоятися.
  7. Як і всі корейські закуски, цей салат буде смачніше.
Читайте ще:  Рецепт Салат з рисом і яйцями
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top