Фунчоза з перцем
Содержание
Фунчоза з перцем
Інгредієнти для «Фунчоза з перцем»:
Перець болгарський — 2 шт
Цибуля ріпчаста — 1/2 шт
Фунчоза — 100 г
Соєвий соус (ВОК для смаження, від ТМ Кіккоман) — 1 ст. л.
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Часник (пе) — 2 зуб.
Перець чилі — 1/2 шт
цукор
сіль
Коріандр — 1 ч. Л.
Олія — 1 ст. л.
Рецепт «Фунчоза з перцем»:
- Фунчозу залити окропом на 4 хвилини. Воду злити і залити холодною водою, на 5 хвилин,
промити і відкинути на сито. - Цибулю почистити і нарізати півкільцями. Викласти цибулю в киплячу олію і відразу ж вогонь зменшити до мінімального. Додати паприку, перемішати.
- Перці вимити, нарізати на тонкі й довгі смужки. Чилі нарізати тонкими кільцями.
- Викласти перці до цибулі, додати вогонь, обсмажити пару хвилин, перемішуючи. Влити соєвий соус. Прожарити ще 5 хвилин на середньому вогні.
- Часник почистити і потовкти, додати до фунчозу. Викласти гарячими овочі і коріандр. Перемішати.
- Виправити на сіль, цукор. Дати настоятися.
- Як і всі корейські закуски, цей салат буде смачніше.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )