Салат «Будь ласка!»
Содержание
Салат «Будь ласка!»
Інгредієнти для «Салат» Будь ласка! «»:
салат
Печінка куряча — 250 г
Яйце куряче — 3 шт
Морква — 1 шт
Лук червоний — 1 шт
Огірок маринований — 3 шт
Петрушка — 1/2 Пуч.
Сік лимонний — 2 ст. л.
соус
Сметана — 3 ст. л.
Майонез — 3 ст. л.
Гірчиця (зерниста) — 1 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
сіль
Перець чорний
Рецепт «Салат» Будь ласка! «»:
- Відварити заздалегідь яйця, курячу печінку і моркву.
- Цибулю нарізати дрібними кубиками і замаринувати в лимонному соці на 10-15 хвилин. (Поки ми будемо займатися іншими інгредієнтами)
- Огірки нарізати кубиками такого ж розміру, що і цибуля.
- Моркву натерти на крупній тертці. Курячу печінку нарізати досить дрібно.
- Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки — на дрібній.
- Для соусу змішати сметану, майонез, гірчицю, подрібнений часник. Посолити, приправити перцем.
- З цибулі і огірків злити рідину, злегка віджати овочі. Петрушку подрібнити. Зібрати салат таким чином: на дно глибокого салатника викласти шар білків, змастити білки соусом.
- Шар моркви, подрібнена петрушка, соус …
- Шар огірків, шар цибулі, соус …
- Останнім шаром укласти курячу печінку.
- Збираючи салат таким чином, кожен шар варто трохи притискати, утрамбовувати, щоб салат добре тримав форму і швидше просочився.
- Прикрити салатник кришкою або затягнути харчовою плівкою і поставити його в морозилку на 15-20 хвилин. (Салат не встигне замерзнути !!!)
- А можна зібрати салат за допомогою сервіровки кільця в зворотній послідовності шарів.
-печінка, соус;
-цибуля, огірок, соус;
-Зелений, морква, соус;
-белок, жовток. - Через 20 хвилин дістати салатник з морозилки, накрити його тарілкою і перевернути. Посипати салат жовтками.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )