1774 Салат "Будь ласка!"

Салат «Будь ласка!»


Салат «Будь ласка!»

Інгредієнти для «Салат» Будь ласка! «»:

салат

Печінка куряча — 250 г
Яйце куряче — 3 шт
Морква — 1 шт
Лук червоний — 1 шт
Огірок маринований — 3 шт
Петрушка — 1/2 Пуч.
Сік лимонний — 2 ст. л.

соус

Сметана — 3 ст. л.
Майонез — 3 ст. л.
Гірчиця (зерниста) — 1 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
сіль
Перець чорний

Рецепт «Салат» Будь ласка! «»:

  1. Відварити заздалегідь яйця, курячу печінку і моркву.
  2. Цибулю нарізати дрібними кубиками і замаринувати в лимонному соці на 10-15 хвилин. (Поки ми будемо займатися іншими інгредієнтами)
  3. Огірки нарізати кубиками такого ж розміру, що і цибуля.
  4. Моркву натерти на крупній тертці. Курячу печінку нарізати досить дрібно.
  5. Відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки — на дрібній.
  6. Для соусу змішати сметану, майонез, гірчицю, подрібнений часник. Посолити, приправити перцем.
  7. З цибулі і огірків злити рідину, злегка віджати овочі. Петрушку подрібнити. Зібрати салат таким чином: на дно глибокого салатника викласти шар білків, змастити білки соусом.
  8. Шар моркви, подрібнена петрушка, соус …
  9. Шар огірків, шар цибулі, соус …
  10. Останнім шаром укласти курячу печінку.
  11. Збираючи салат таким чином, кожен шар варто трохи притискати, утрамбовувати, щоб салат добре тримав форму і швидше просочився.
  12. Прикрити салатник кришкою або затягнути харчовою плівкою і поставити його в морозилку на 15-20 хвилин. (Салат не встигне замерзнути !!!)
  13. А можна зібрати салат за допомогою сервіровки кільця в зворотній послідовності шарів.
    -печінка, соус;
    -цибуля, огірок, соус;
    -Зелений, морква, соус;
    -белок, жовток.
  14. Через 20 хвилин дістати салатник з морозилки, накрити його тарілкою і перевернути. Посипати салат жовтками.
Читайте ще:  Рецепт Салат з булгуром, беконом і баклажаном
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )
Роздiли
Top