8312 Рецепт Салат з пекінської капусти і тунця

Рецепт Салат з пекінської капусти і тунця


Рецепт Салат з пекінської капусти і тунця

ПРИГОТУВАННЯ
18 хвилин

ПОРЦІЇ
4

СКЛАДНІСТЬ
легко

ІНГРЕДІЄНТИ

Для салату:
350 г пекінської капусти
1 огірок
5 гілочок зеленої цибулі
2 яйця
80 г консервованого тунця

Для майонезу:
1 яйце
1 ч.л. лимонного соку
1 ч.л. гірчиці
⅓ ч.л. солі
100 мл олії

 ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

  1. Розріжте капустину навпіл і нашаткуйте невеликими шматками 350 г пекінки. Наріжте огірок півкільцями, дрібно наріжте стебла зеленої цибулі.
  2. Відваріть 2 яйця накруто та дайте їм охолонути. На це піде 7-8 хвилин варіння в киплячій воді.
  3. У чашу блендера вбийте 1 яйце, додайте 1 ч.л. лимонного соку, 1 ч.л. гірчиці та ⅓ ч.л. солі. Збивайте занурювальним блендером, поступово вливаючи олію. Збивайте, доки не введете всі 100 мл і соус не стане однорідним.
  4. Складіть усі овочі в салатник, додайте 80 г тунця та заправте салат майонезом. Зверху додайте нарізані нашестеро яйця.

ЧИМ КОРИСНИЙ САЛАТ З ПЕКІНКИ Й ТУНЦЯ

Цей салат – ідеальна страва, котра має баланс клітковини та білків. Додавши шматочок цільнозернового хліба, який відповідає за складні вуглеводи, ви отримаєте здорову тарілку.

До того ж тунець містить Омега-3 та багато вітамінів групи В. Пекінська капуста, як і всі інші види капусти та листкової зелені, має антиоксиданти та чималий набір вітамінів, а огірок додає клітковини.

ЯК ЗБЕРІГАТИ ТА ТРАНСПОРТУВАТИ САЛАТ

Ви можете приготувати цей салат, щоб взяти з собою, наприклад, на роботу. Щоб він не потік і не став вʼялим, не радимо його заправляти майонезом відразу. Змішайте всі інгредієнти крім тунця – його і майонез покладіть окремо та вмішайте безпосередньо перед споживанням. Так ви зекономите час на приготуванні, але матимете свіжий ланч.

Читайте ще:  Рецепт Овочевий салат з копченою куркою «Улюблений»
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top