Салат з фаршированими черрі «Хрусткий»
Содержание
Салат з фаршированими черрі «Хрусткий»
Інгредієнти для «Салат з фаршированими черрі» Хрусткий «»:
Листя салату — 1 Пуч.
Перець болгарський — 1 шт
Лук червоний — 1/2 шт
Майонез — 3 ст. л.
Сметана — 1 ст. л.
Сік лимонний — 1 ч. Л.
Часник — 2 зуб.
Сир сирний — 100 г
Філе куряче — 1 шт
Приправа (Маггі для Нежного філе курячої грудки з часником і травами) — 1 шт
Батон — 2 скибки.
Помідори черрі — 12 шт
Кінза (дрібно нарізати) — 2 ст. л.
Рецепт «Салат з фаршированими черрі» Хрусткий «»:
- Грудку відбити і покласти на лист для смаження з приправами Маггі для Нежного філе курячої грудки з часником і травами.
- Накрити другою половинкою листа і притиснути рукою.
- На розігріту сковороду без масла покласти загорнуту грудку і смажити на невеликому вогні по 6-7 хвилин з кожного боку.
- Готову грудку охолоджуємо, не знімаючи паперу, так вона продовжує обмінюватися ароматами і не заветрівается.
- Батон нарізати кубиком, скропити рослинним маслом і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
- У черрі зрізати кінчик і вичистити м’якоть.
- Для фарширування черрі змішати сирний сир з нарізаною кінзою і подрібненим 1 зубчиком часнику.
- Начинити черрі.
- Нарізати болгарський перець кубиком, червоний цибуля півкільцями.
- У чашку нарвати листя салату, додати перець і цибулю.
- Остиглу грудку нарізати кубиком, додати до салату, перемішати.
- Для часникового соусу змішати майонез, сметану, подрібнений 1 зубчик часнику (його можна покласти на свій смак) і лимонний сік.
- На тарілку викласти салат, посипати сухариками, зверху прикрасити фаршированими черрі. Подавати з часниковим соусом.
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )