1777 Закуска "Легкі шпроти"

Закуска «Легкі шпроти»


Закуска «Легкі шпроти»

Інгредієнти для «Закуска» Легкі шпроти «»:

Шпроти — 220 г
Часник — 1 зуб.
Сир сирний — 1 ст. л.
Огірок маринований ( «6 соток») — 1 шт
Хліб (чорний) — 4 скибки.
Масло вершкове — 20 г

Рецепт «Закуска» Легкі шпроти «»:

  1. У чашу блендера викладаємо шпроти і зубчик часнику
  2. Додам сирний сир і маринований огірок «6 соток».
  3. Подрібнюємо до однорідної гладкої консистенції.
  4. Хліб нарізаємо скибочками, відрізаємо корочку з усіх боків.
  5. Намазуємо хліб з одного боку тонким шаром вершкового масла.
  6. Розрізаємо на невеликі порційні частини.
  7. Обсмажуємо хліб на сухій сковороді з двох сторін, до золотистої скоринки.
  8. Викладаємо на грінки шпротному масу і подаємо до столу.
  9. За рахунок невеликої кількості вершкового масла, хліб стає хрустким, але зовсім не жирним. Сирний сир надає закусці легкість і вершкове, а маринований огірок солону пікантність!
Читайте ще:  Рецепт Маринована Скумбрія
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )
Роздiли
Top