Закуска «Легкі шпроти»
Содержание
Закуска «Легкі шпроти»
Інгредієнти для «Закуска» Легкі шпроти «»:
Шпроти — 220 г
Часник — 1 зуб.
Сир сирний — 1 ст. л.
Огірок маринований ( «6 соток») — 1 шт
Хліб (чорний) — 4 скибки.
Масло вершкове — 20 г
Рецепт «Закуска» Легкі шпроти «»:
- У чашу блендера викладаємо шпроти і зубчик часнику
- Додам сирний сир і маринований огірок «6 соток».
- Подрібнюємо до однорідної гладкої консистенції.
- Хліб нарізаємо скибочками, відрізаємо корочку з усіх боків.
- Намазуємо хліб з одного боку тонким шаром вершкового масла.
- Розрізаємо на невеликі порційні частини.
- Обсмажуємо хліб на сухій сковороді з двох сторін, до золотистої скоринки.
- Викладаємо на грінки шпротному масу і подаємо до столу.
- За рахунок невеликої кількості вершкового масла, хліб стає хрустким, але зовсім не жирним. Сирний сир надає закусці легкість і вершкове, а маринований огірок солону пікантність!
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )