3207 Рецепт Салат з йогуртно-авокадною заправкою

Рецепт Салат з йогуртно-авокадною заправкою


Рецепт Салат з йогуртно-авокадною заправкою

Інгредієнти для «Салат з йогуртно-авокадною заправкою»:

Для йогурту

Молоко (козяче, можна взяти будь-яке) — 1 л
Закваска (для термостатного йогурту) — 1 пакет.

Для салату

Огірок (великий) — 1 шт
Яйце куряче — 3 шт

Для заправки

Йогурт — 100 мл
Зелень (кріп і зелену цибулю)
Авокадо — 0,5 шт
Сік лимонний — 1 ст. л.
Сіль за смаком)
Перець чорний (мелений за смаком)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Рецепт «Салат з йогуртно-авокадной заправкою»:

  1. Йогурт зробила з Козього молока, використовуючи термос і закваску для термостатного йогурту. Йогурт робила так, як вказано на упаковці. Роблю кисломолочну продукцію на ніч і вранці отримую свіжий і натуральний продукт. Я використовувала козяче молоко, можна використовувати будь-яке. Добре підходить добірне.
  2. Для салату яйця варимо круто. Готуємо все, що стане в нагоді. Авокадо розрізаємо і виймаємо кісточку, скроплюємо лимонним соком, щоб швидко не потемніло. Ще я для цього використовую керамічний ніж, від звичайного воно швидко темніє. Зелень дрібно рубаємо. У соусник поміщаємо йогурт. Йогурт на козячому молоці у мене вийшов ніби грецький.
  3. Авокадо можна розчавити виделкою в однорідну масу. Я дуже дрібно його порізала. Зелень, авокадо відправляємо до йогурту, солимо і перчимо. З’єднуємо. Вийшла чудова заправка для салатів.
  4. Огірок і два яйця ріжемо довільно, перемішуємо. Одне яйце залишаємо для подачі. Я буду подавати кожному індивідуально салат в склянках. На дно склянок викладаємо шар заправки ~ по 1 ст л.
  5. Далі-яйця з огірками і поливаємо заправкою що залишилася. Залишене яйце ділимо на четвертинки і викладаємо поверх салату по 2 шт на кожну порцію. Подаємо.
Читайте ще:  Рецепт Салат з цвітної капусти з консервами
По теме: ( из рубрики Рецепти Салатів )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top