Індійські тістечка з абрикосовим джемом
2570 Індійські тістечка з абрикосовим джемом

Індійські тістечка з абрикосовим джемом


Індійські тістечка з абрикосовим джемом

Інгредієнти для «Індійські тістечка з абрикосовим джемом»:

Для тесту

Борошно пшеничне / Борошно (З невеликою гіркою) — 3 ст. л.
Яйце куряче — 3 шт
Цукрова пудра — 3 ст. л.
Вершки (33% жирності) — 100 мл
Сода (сода для випічки ) — 1 пакет.

Для посипання готових тістечок і для начинки

Джем абрикосовий
Цукрова пудра — 2 ст. л.

Рецепт «Індійські тістечка з абрикосовим джемом»:

  1. Відокремити яєчні білки (3 шт.) Від жовтків. Збити білки в легку піну.
  2. Додати до збитим білка 3 ст. ложки цукрової пудри. Продовжувати збивати білки до стійких піків.
  3. Збити жовтки, додати 1 пакет соди для випічки .
  4. Додати 100 мл. вершків жирністю не менше 33%.
  5. Додати в суміш жовтків і соди 3 ст. ложки (з невеликою гіркою) борошна. Збити до однорідного стану.
  6. Додати до збитим білкам желтково-вершкову суміш. Рідке тісто вимішати обережно ложкою від низу до верху.
  7. Силіконову форму для випічки змастити вершковим маслом, присипати борошном. Зробити французьку сорочку. Заповнити форми рідким тестом, не доходячи до краю 4-5 мм. (Тістечка при випіканні піднімуться). Форму відправити в розігрітий до t180-190С духову шафу, випікати до золотистого стану.
  8. Готові остиглі тістечка наповнити абрикосовим джемом за допомогою кулінарного корнетика, посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання святковими вечорами!
Читайте ще:  Рецепт Міні-печиво «Мадлен» по-Прустовскі
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Тістечка)
Сейчас читают:
Top