Індійські тістечка з абрикосовим джемом
Содержание
Індійські тістечка з абрикосовим джемом
Інгредієнти для «Індійські тістечка з абрикосовим джемом»:
Для тесту
Борошно пшеничне / Борошно (З невеликою гіркою) — 3 ст. л.
Яйце куряче — 3 шт
Цукрова пудра — 3 ст. л.
Вершки (33% жирності) — 100 мл
Сода (сода для випічки ) — 1 пакет.
Для посипання готових тістечок і для начинки
Джем абрикосовий
Цукрова пудра — 2 ст. л.
Рецепт «Індійські тістечка з абрикосовим джемом»:
- Відокремити яєчні білки (3 шт.) Від жовтків. Збити білки в легку піну.
- Додати до збитим білка 3 ст. ложки цукрової пудри. Продовжувати збивати білки до стійких піків.
- Збити жовтки, додати 1 пакет соди для випічки .
- Додати 100 мл. вершків жирністю не менше 33%.
- Додати в суміш жовтків і соди 3 ст. ложки (з невеликою гіркою) борошна. Збити до однорідного стану.
- Додати до збитим білкам желтково-вершкову суміш. Рідке тісто вимішати обережно ложкою від низу до верху.
- Силіконову форму для випічки змастити вершковим маслом, присипати борошном. Зробити французьку сорочку. Заповнити форми рідким тестом, не доходячи до краю 4-5 мм. (Тістечка при випіканні піднімуться). Форму відправити в розігрітий до t180-190С духову шафу, випікати до золотистого стану.
- Готові остиглі тістечка наповнити абрикосовим джемом за допомогою кулінарного корнетика, посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання святковими вечорами!
По теме: ( из рубрики Рецепти Тістечка )