2791 Рецепт Горохові пиріжки "Від бабусі"

Рецепт Горохові пиріжки «Від бабусі»


Рецепт Горохові пиріжки «Від бабусі»

Інгредієнти для «Горохові пиріжки» Від бабусі «»:

пиріжки

Горох — 150 г
Борошно пшеничне / Борошно (- + 20 г) — 250 г
Вода — 150 мл
Сіль — 1 ч. Л.
Цукор (без гірки) — 2 ч. Л.
Олія кукурудзяна — 1 ст. л.
Дріжджі (сухі швидкорозчинні, без гірки) — 1 ч. Л.
Морква — 1 шт
Цибуля ріпчаста — 1 шт

додатково

Мак
Борошно пшеничне / Борошно
сіль
Олія — ​​2 ст. л.

Рецепт «Горохові пиріжки» Від бабусі «»:

  1. Горох ретельно промити під проточною водою до тих пір, поки вода не стане прозорою. Залити горох холодною водою в співвідношенні приблизно 1: 2 і варити на середньому вогні при закритій кришці, помішуючи, до стану пюре.
  2. 50 г горохового пюре змішати з водою, додати сіль, цукор, кукурудзяна (соняшникова) масло. Перемішати. Зовсім не обов’язково доводити горохове пюре до ідеально рівномірної, гладкою консистенції без грудочок. Будуть потрапляти окремі шматочки гороху — нехай, так і потрібно.
  3. Потім всипати просіяне борошно, додати дріжджі і замісити тісто. Відразу всю муку всипати не варто, її може знадобиться трохи більше або менше. Тісто виходить м’яке, ніжне, пластичне, чи не забита борошном.
  4. Покласти тісто в чашу, змащену олією, затягнути харчовою плівкою і поставити для підходу в тепле місце на 40-45 хвилин.
  5. Поки тісто підходить, приготувати начинку. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати кубиком. Обсмажити овочі в рослинному маслі до м’якості. (2 ст. Л.)
  6. Викласти овочі до залишився горохового пюре, посолити, перемішати.
  7. Через 40 хвилин. Тісто, що підійшло викласти на робочу поверхню, присипану борошном, обмять, розділити на 8-10 частин.
    Кожну частину розкачати в корж.
  8. У центр кожного коржика покласти щедру ложку горохової начинки. Ретельно зліпити краю, сформувати пиріжок.
  9. Викласти пиріжки на деко, простелений пекарської папером (змастити раст. Маслом), силіконовим килимком або антипригарним листом. Прикрити рушником або серветкою і поставити на 15-20 хвилин в тепле місце. Нехай відпочинуть!
  10. Підійшли пиріжки посипати маком. (Цей крок за бажанням)
  11. Випікати пиріжки в заздалегідь розігрітій до 180 ° духовці 20-25 хвилин до рум’яності. (Завжди враховуйте особливості своєї техніки!)
    Все готово! Горохові пиріжки за бабусиним рецептом моєї бабусі прямо з печі!
Читайте ще:  Відкриті пиріжки з м'ясом з листкового тіста
По теме: ( из рубрики Рецепти Пиріжків )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top