3193 Рецепт Печінка в кефірі "Червоне і Біле"

Рецепт Печінка в кефірі «Червоне і Біле»


Рецепт Печінка в кефірі «Червоне і Біле»

Інгредієнти для «Печінка в кефірі» Червоне і Біле «»:

Печінка свиняча — 500 г
Кефір — 1 скл.
Оцет (Обов’язково яблучний !!!) — 1 ч. Л.
Помідори черрі — 9 шт
Цибуля ріпчаста (Велика цибулина) — 1 шт
Часник — 4 зуб.
Хмелі-сунелі — 1 ч. Л.
Сіль — 1 ч. Л.
Сік лимонний — 2 ст. л.
Суміш спецій — 1 ч. Л.

Час приготування: 90 хвилин

Кількість порцій: 3

Рецепт «Печінка в кефірі» Червоне і Біле «»:

  1. Печінку ріжемо і промиваємо під холодною водою.
  2. Заливаємо промиту печінку кефіром і вливаємо туди ж оцет. Прибираємо в сторону на 20-30 хвилин.
  3. Ріжемо томати черрі навпіл.
  4. Цибулю нарізаємо кільцями, часник ріжемо крупно.
  5. Через 30 хвилин дістаємо печінку, промиваємо її під холодною водою. Укладаємо печінку в жароміцний посуд. Солимо і посипаємо хмелі-сунелі.
  6. Зверху укладаємо томати, потім цибулю, потім часник. Збризгуємо лимонним соком і посипаємо сумішшю трав.
  7. Закриваємо наше блюдо фольгою і ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин, запікаємо при температурі 200 градусів.
  8. Через 45 хвилин дістаємо блюдо і прибираємо фольгу. Зменшуємо духовку до 150 градусів і ставимо страву назад ще на 15 хвилин. Це потрібно для того, що б наша страва підрум’янилася.
    Через 15 хвилин виймаємо наше блюдо. Подавати «Червоне і Біле» найкраще з гречкою.
  9. Смачного!!!
Читайте ще:  М'ясо по французьки
По теме: ( из рубрики Рецепти Свинини )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top