Рецепт Печінка в кефірі “Червоне і Біле”
Содержание
Рецепт Печінка в кефірі “Червоне і Біле”
See also: Guide to Standard Kitchen Cabinet Dimensions
Інгредієнти для «Печінка в кефірі” Червоне і Біле “»:
Печінка свиняча – 500 г
Кефір – 1 скл.
Оцет (Обов’язково яблучний !!!) – 1 ч. Л.
Помідори черрі – 9 шт
Цибуля ріпчаста (Велика цибулина) – 1 шт
Часник – 4 зуб.
Хмелі-сунелі – 1 ч. Л.
Сіль – 1 ч. Л.
Сік лимонний – 2 ст. л.
Суміш спецій – 1 ч. Л.
Час приготування: 90 хвилин
Кількість порцій: 3
Рецепт «Печінка в кефірі” Червоне і Біле “»:
- Печінку ріжемо і промиваємо під холодною водою.
- Заливаємо промиту печінку кефіром і вливаємо туди ж оцет. Прибираємо в сторону на 20-30 хвилин.
- Ріжемо томати черрі навпіл.
- Цибулю нарізаємо кільцями, часник ріжемо крупно.
- Через 30 хвилин дістаємо печінку, промиваємо її під холодною водою. Укладаємо печінку в жароміцний посуд. Солимо і посипаємо хмелі-сунелі.
- Зверху укладаємо томати, потім цибулю, потім часник. Збризгуємо лимонним соком і посипаємо сумішшю трав.
- Закриваємо наше блюдо фольгою і ставимо в розігріту духовку на 45 хвилин, запікаємо при температурі 200 градусів.
- Через 45 хвилин дістаємо блюдо і прибираємо фольгу. Зменшуємо духовку до 150 градусів і ставимо страву назад ще на 15 хвилин. Це потрібно для того, що б наша страва підрум’янилася.
Через 15 хвилин виймаємо наше блюдо. Подавати “Червоне і Біле” найкраще з гречкою. - Смачного!!!
Из той же категории: (Рецепти Свинини)