Рецепт Запіканка з творогу і яблук
3293 Рецепт Запіканка з творогу і яблук

Рецепт Запіканка з творогу і яблук


Рецепт Запіканка з творогу і яблук

Інгредієнти для «Запіканка з творогу і яблук»:

Творог (жирність будь-яка, головне не м’який) – 500 г
Яблуко (великі, обов’язково солодкі, можна яблук і побільше) – 3 шт
Яйце куряче – 3 шт
Кориця (можна готові суміші кориці з іншими прянощами) – 1 ч. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 6

Рецепт «Запіканка з творогу і яблук»:

  1. Заздалегідь включити духовку на 160 градусів.
  2. Творог пробити занурювальним блендером разом з яйцями, додати 2 яблука – одне яблуко натерти на тертці, друге порізати дрібними кубиками. Шкірку я не знімала. Отриману суміш перекласти в форму з пергаментом (якщо у вас силіконова – класти прям так).
  3. Зверху творожної маси красиво викласти третє яблуко, порізане тонкими скибочками.
  4. Присипати зверху корицею – я використовувала млинок з готовою сумішшю кориці, цукру і прянощів).
  5. Випікати на середній полиці духовки на 160 градусах приблизно 50 хвилин.
  6. Після випічки запіканку треба повністю остудити, інакше не вийняти з форми – дуже кришиться.
  7. Їсти то можна і теплою, але нарізати акуратними шматочками вийде тільки холодну))) Кому зовсім не солодко і сухувато – можна полити сиропчиком або медом – мені і так було смачненько !!!
    Смачного!!!
Читайте ще:  Сирна запіканка з заварним кремом
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Запіканка)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

пять × 1 =

Сейчас читают:
Top