Рецепт Салат з тунцем і квасолею
Содержание
Рецепт Салат з тунцем і квасолею
Інгредієнти для «Салат з тунцем і квасолею»:
Тунець — 1 бан.
Шпинат — за смаком
Огірок — 2 шт
Квасоля консервована (біла) — 1 бан.
Гірчиця (зерниста) — 1 ст. л.
Олія — 4 ст. л.
Соєвий соус — 2 ст. л.
Сік лимонний — 2 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
Зелень (кріп, петрушка) — за смаком
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 1
Рецепт «Салат з тунцем і квасолею»:
- Огірки нарізати соломкою.
- Додати квасолю. Якщо у вас консервована — злити рідину. Я використовувала відварну.
- Злити зайве масло з рибної консерви і рибу розім’яти. Додати в загальну масу.
- Додати зелень, листя шпинату.
- Приготувати заправку, змішавши всі компоненти і видавити в неї часник.
- Полити салат і акуратно перемішати.
Дати салату трохи настоятися і подавати на листках шпинату або салату.
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )