3416 Рецепт Салат з тунцем і квасолею

Рецепт Салат з тунцем і квасолею


Рецепт Салат з тунцем і квасолею

Інгредієнти для «Салат з тунцем і квасолею»:

Тунець — 1 бан.
Шпинат — за смаком
Огірок — 2 шт
Квасоля консервована (біла) — 1 бан.
Гірчиця (зерниста) — 1 ст. л.
Олія — ​​4 ст. л.
Соєвий соус — 2 ст. л.
Сік лимонний — 2 ч. Л.
Часник — 1 зуб.
Зелень (кріп, петрушка) — за смаком

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 1

Рецепт «Салат з тунцем і квасолею»:

  1. Огірки нарізати соломкою.
  2. Додати квасолю. Якщо у вас консервована — злити рідину. Я використовувала відварну.
  3. Злити зайве масло з рибної консерви і рибу розім’яти. Додати в загальну масу.
  4. Додати зелень, листя шпинату.
  5. Приготувати заправку, змішавши всі компоненти і видавити в неї часник.
  6. Полити салат і акуратно перемішати.
    Дати салату трохи настоятися і подавати на листках шпинату або салату.
Читайте ще:  Рецепт Горбуша з картоплею "На бережку"
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top