2909 Рецепт Креветки в клярі

Рецепт Креветки в клярі


Рецепт Креветки в клярі

Інгредієнти для «Креветки в клярі»:

Основне блюдо

Креветки (великі (тигрові і т.д)) — 500 г
Сік лимонний — 2 ст. л.
Перець чорний — за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне (для сотейника (або фритюр)) — 200 мл

Кляр

Молоко — 100 мл
Білок яєчний — 2 шт
Порошок часниковий — 1/2 ч. Л.
Перець червоний пекучий (Чилі сушений) — 1/2 ч. Л.
Паприка солодка — 1 ч. Л.
Сіль (зовсім трохи)
Борошно пшеничне / Борошно — 3/4 скл.

Час приготування: 20 хвилин

Рецепт «Креветки в клярі»:

  1. Креветки розморожуємо
  2. Розморожені креветки очищаємо від панцира і кишкової вени. Збризгуємо лимонним соком, солимо і перчимо.
  3. Борошно змішати з часниковим порошком, паприкою і чилі перцем, додаємо ще трохи солі і перемішуємо.
  4. Білок збиваємо до легкої піни
  5. Вливаємо в білки молоко
  6. У білково-молочну суміш всипаємо борошно зі спеціями
  7. І збиваємо тісто міксером. Дивіться. щоб кляр був не рідким, але і не сильно густим, надто не забивали його)
  8. Я готувала у фритюрі, попередньо його розігрів (якщо робите в сотейнику, то на середньому вогні розжарюються рослинне масло) занурюємо креветки в кляр
  9. І частинами обсмажуємо у фритюрі з двох сторін.
  10. Готові креветки викладаємо на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир
  11. Подаємо з соусами на ваш смак. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Салат з тунцем і квасолею
По теме: ( из рубрики Рецепти Риби )

Оставить отзыв

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

*
*

Роздiли
Top