Рецепт Горбуша в цибульному клярі
3222 Рецепт Горбуша в цибульному клярі

Рецепт Горбуша в цибульному клярі


Рецепт Горбуша в цибульному клярі

Інгредієнти для «Горбуша в цибульному клярі»:

Йогурт

Молоко – 1000 мл
Закваска (закваска для йогурта ) – 1 пакет.

Риба в клярі

Горбуша – 500 г
Йогурт – 100 г
Цибуля ріпчаста – 1 шт
Яйце куряче – 1 шт
Часник – 2 зуб.
Борошно пшеничне / Борошно – 3 ст. л.
Олія – ​​4 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Суміш перців (свіжо-мелена) – 1/4 ч. Л.
Зелень (для подачі)

Кількість порцій: 4

Рецепт «Горбуша в цибульному клярі»:

  1. Готуємо йогурт з закваски. Беремо пастеризоване молоко, у мене 2,5%, додаємо закваску. Молочну суміш після внесення закваски ретельно перемішуємо чистою сухою ложкою протягом 2-3 хвилин до повного розчинення закваски. Можна просто енергійно струшувати закритий стакан з рідиною.
  2. Ставимо стакан в термос, заливаємо до мітки окріп і прибираємо в тепле місце на 6-10 годин, я робила на ніч.
  3. Готовий йогурт прибираємо в холодильник і використовуємо в разі потреби.
  4. Пропоную приготувати рибу в цибульному клярі з приготованого йогурту. Я робила горбушу. Легше працювати з підмороженою (злегка відтанула) рибою. Рибу чистимо.
  5. Обробляє рибу на філе і ріжемо на шматочки, я вважаю за краще шкіру залишати, вона у горбуші ніжна.
  6. Готуємо кляр. Беремо приготований йогурт. В подрібнювач кладемо порізані цибулю і часник. Відразу туди ж наливаємо йогурт, щоб при подрібненні була більш однорідна, гомогенізуєма маса.
  7. Переливаємо масу в миску, розбиваємо яйце, додаємо сіль, свіжо-мелену суміш перців. Збиваємо злегка віночком.
  8. Додаємо борошно і розпушувач, перемішуємо. Вид кляра повинен бути, як на оладки.
  9. Кладемо в кляр шматочки рибного філе, перемішуємо, ставимо на 30 хвилин в холодильник. Охолоджена риба виходить більш хрусткою при смаженні в клярі.
  10. На гарячу сковороду наливаємо масло, виделкою кладемо шматочки риби в клярі, смажимо на середньому вогні до рум’яності з обох сторін.
  11. Подаємо рибу, як гаряче блюдо або, як холодну закуску з зеленню. Смачного!
Читайте ще:  Рецепт Сметанне різотто з рибою
Автор:
Дата:
Из той же категории: (Рецепти Риби)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

15 − 7 =

Сейчас читают:
Top